Teamviewer

Teamviewer

Teamviewer client

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

De firma GISB Audiovisueel heeft in onze nieuwe studioruimtes in de mooie MFA in Hapert een aantal professionele beeldschermen geïnstalleerd. Wij gebruiken die voor kwaliteitsbeoordeling van onze uitzending en les- en demo doeleinden. Zij hebben dit zeer professioneel en binnen de afspraken uitgevoerd, waarvoor onze dank.

Streekomroep de Kempen
MFA Hapert
Kundig advies, prettig contact en korte lijnen. Kortom, wij zijn tevreden.
Jan van der Windt
Vecom group

Zeer tevreden over GISB. Op een prettige en ‘begrijpelijke’ manier een vakkundig advies gekregen

Toine Koppen
AG zalencentrum
Klantbeoordeling
Op basis van 64 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
3 februari 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.00 uur een gratis online training in het gebruikt van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer