Interactief samenwerken of vergaderen

Digitaal vergaderen

door videobellen

Op zoek naar een goede oplossing om digitaal te vergaderen in je bedrijf? Of wil je online interactief samenwerken en videobellen? Voorkom veelgemaakte fouten die technisch gedoe veroorzaken. Of erger nog: een fancy systeem dat uiteindelijk nauwelijks gebruikt wordt. Want inmiddels zijn de mogelijkheden om online te vergaderen en te videobellen legio. In dit artikel lees je waar je op moet letten.

Stel je voor. Voortaan online vergaderen met collega’s, leveranciers of klanten die over de hele wereld zitten. Persoonlijk, gemakkelijk en snel. Maar wél vanuit je eigen vergaderruimte. Het kan met een teleconferentie of videobellen.

Voorkom technisch gedoe bij de installatie

Hoe mooi het ook klinkt: toch zien we regelmatig dat het videobellen of digitaal vergaderen binnen bedrijven in de praktijk een enorm gedoe wordt. Denk aan:

 • Deelnemers die onverstaanbaar zijn.
 • Geen helder beeld of niet iedereen is te zien.
 • Geen toegang tot de eigen online omgeving.
 • Niet direct kunnen opslaan of delen van bestanden.

Herkenbaar? Het kan ook anders. GISB regelt het voor je.

Online vergaderen mét toegang tot je eigen omgeving

Om echt effectief digitaal te vergaderen, is het in onze visie noodzakelijk dat het audiovisuele gedeelte (scherm of touchscreen, videobellen, etc.) ook naadloos aansluit op de online omgeving van je bedrijf.

Op die manier heb je tijdens de online vergadering toegang tot je eigen omgeving. Dat betekent voor jou: direct bestanden delen, verzenden, aantekeningen opslaan, samenwerken aan documenten en wijzigingen ter plekke doorvoeren, etc. Geen technisch of omslachtig gedoe, maar simpel en snel schakelen!

Daarom integreert GISB voor jou de audiovisuele oplossingen in de bestaande IT-structuur en voegen we zo weinig mogelijk -foutgevoelige- intelligentie toe. Zo blijft het voor iedereen makkelijk om met de nieuwste technieken te werken. Wij baseren onze oplossingen voornamelijk op een Microsoft implementatie.

Met onze audiovisuele oplossingen helpen we je om van jouw teleconferentie een succes te maken. Dus wil je videobellen? Digitaal samenwerken? Online vergaderen? Onze audiovisuele oplossingen sluiten naadloos aan op jouw IT-omgeving.

Audiovisueel specialist GISB biedt:

Touchscreens, smartboards of displays

 • Geïntegreerd in jullie cloudservice.
 • Strak design, in vele maten leverbaar.
 • Toegang tot je eigen bestanden in iedere meeting.
 • Simpele bediening van deze apparaten, ook zonder technische kennis.

Videobellen – teleconferentie

 • Supersimpele bediening.
 • Werkt op dezelfde manier als op je laptop.
 • Onder alle omstandigheden Iedereen goed verstaanbaar en perfect in beeld.
 • Nooit meer met 5 man achter een laptop, hoe klein of groot je vergaderruimte ook is.

Videobellen: simpel én professioneel

Om ervoor te zorgen dat het videobellen of de teleconferentie professioneel verloopt én gebruiksvriendelijk is voor iedereen, is het slim om deskundig advies en professionele installatie in te schakelen. Zodat jij een betrouwbaar systeem hebt waarmee je bedrijf jarenlang vooruit kan.

GISB helpt je hierbij. Wil je merkonafhankelijk advies en deskundige levering en installatie om te videobellen en online vergaderen in jouw bedrijf? We komen graag vrijblijvend kennis maken. Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

 

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5