FAQ

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Hieronder vindt je onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

Het is een combinatie van leren op school en op een werkplek in de praktijk.


Lees meer

Hier vindt je alle mogelijkheden van een teamsroom op een rijtje.


Lees meer

Wat heb je nodig voor een professionele webinar studio?


Lees meer

Onze mobiele oplossing voor onderwijs en trainingen op statief werkt erg eenvoudig. Toch moeten in sommige gevallen instellingen worden aangepast. Lees hier verder.


Lees meer

Voor zowel het platform als de hardware geldt dat er verschillende oplossingen te verkrijgen zijn. Hoe maak je nu de goede keuze voor iedereen binnen je organisatie met oog op de toekomst? In dit artikel helpen we je op weg.


Lees meer

Je kunt namen van bezoekers op je informatiescherm weergeven met behulp van de bezoekersagenda. Check de video voor een korte instructie.


Lees meer

Voordat wij een videoconferentie setup kunnen installeren moeten een aantal zaken voorbereid zijn.


Lees meer

Om Teams Room-devices zoals de Logitech Tap te kunnen gebruiken met Microsoft Teams dien je in Microsoft 365 een Room-mailbox aan te maken met daarop een Teams Meeting Room-licentie.


Lees meer

Het weergeven van nieuws en andere live data is vaak mogelijk via RSS feeds.


Lees meer

Om bezoekers te verwelkomen op je informatiescherm dient er een koppeling gemaakt te worden tussen het informatiescherm en de agenda van office 365.


Lees meer

In deze FAQ lees je hoe je deel kunt nemen aan een Zoom meeting.


Lees meer

Om te weten hoe u een beamer kunt aansluiten op uw laptop of pc, is het eerst van belang om te bekijken welke aansluitingen de beamer en uw laptop/pc hebben. Gebruik bij voorkeur een HDMI kabel. Bijna alle beamers hebben tegenwoordig HDMI.


Lees meer

U kunt uw computer op twee verschillende manieren aansluiten op uw tv, namelijk bedraad of draadloos.


Lees meer

Een conference call is een vergadering over de telefoon. Het grootste verschil met een telefoongesprek is dat er meerdere deelnemers zijn. Voor het opzetten van een conference call heeft u een platform nodig. Dit is een stukje software die het mogelijk maakt om met andere deelnemers contact te maken.


Lees meer

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Welke beamer of welk beeldscherm geschikt is voor uw ruimte, is afhankelijk van uw ruimte, de grootte van de ruimte en de toepassingen.


Lees meer

U kunt op verschillende manieren draadloos streamen naar uw tv. Heeft u een smartTV? Dan is de kans groot dat u zonder aanschaf van extra apparatuur naar uw tv kunt streamen met bepaalde apps zoals YouTube. Zorg hiervoor dat uw laptop en uw tv in hetzelfde Wifi netwerk zitten.


Lees meer

Als u wilt weten hoe u een extern beeldscherm op uw laptop of pc aansluit, kijkt u eerst bij de #FAQ hoe sluit ik een laptop aan op een tv? Deze uitleg is gebaseerd op Windows.

Als dit gelukt is, kunt u een tweede beeldscherm instellen/tweede scherm aansluiten op uw laptop.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer
Klantbeoordeling
Op basis van 24 reviews
9,2