FAQ

Hoe kan ik deelnemen aan een Zoom meeting?

Stap 1

Als het goed is heb je een email ontvangen zoals hieronder is afgebeeld. Mocht deze niet in je inbox zitten, dan zit deze mogelijk in de map “ongewenste mail”.

Stap 2

In de bovenstaande email zit een link. “Click here to join”. Wanneer je daar op klikt wordt automatisch je internet browser geopend. Wij raden aan om hiervoor de browser Google Chrome te gebruiken.

Stap 3a (je hebt de Zoom app op je pc of mobiele device geïnstalleerd)

Als je de Zoom al ooit geïnstalleerd hebt zal je internet browser vragen om de Zoom app te openen om zo deel te nemen aan de meeting. (zie onderstaande popup) Je klikt op “Open Zoom”.

 

 

 

 

Stap 3b (je hebt de Zoom app nog niet op je pc of mobiele device geïnstalleerd)

Als je de Zoom app nog nooit gebruikt hebt en deze dus nog niet geïnstalleerd is zal je internet browser vragen om de Zoom app te installeren en te openen.  Je klikt op “download & run Zoom”. Wanneer dit gedaan is kom je in de meeting terecht.

Stap 3c (deelnemen zonder de Zoom app, via je browser)

Als je de Zoom app niet wilt installeren, kun je ook deelnemen vanuit je internetbrowser. Klik dan op “Join from your browser”. (onderin het venster)

 

Stap 4

Indien er door de organisator een wachtwoord op de meeting is gezet dien je dit nu in te geven in de app, of in de browser.

Klantbeoordeling
Op basis van 69 reviews
9,6

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer