Over ons

Advies voor een professionele presentatie

Een presentatie die staat als een huis, keer op keer. Die jouw professionele uitstraling waarborgt naar je klanten, medewerkers en gasten; daar zorgen we bij GISB voor. Want niets is zo vervelend als een presentatie die niet goed loopt omdat de techniek hapert of ingewikkeld is.

Ik ben Roel van Gisbergen, oprichter van GISB. Dagelijks geef ik leiding aan een team van professionals. Allemaal mensen die exact hetzelfde doel voor ogen hebben als waar ik dit bedrijf om gestart ben: het creëren van gebruiksvriendelijke presentatieoplossingen. Dit realiseren we samen, met een persoonlijke aanpak en onafhankelijk advies voor al onze klanten.

Bekijk ons team

Het GISB TEAM

ROEL - EIGENAAR | AV-SPECIALIST

ROEL

EIGENAAR | AV-SPECIALIST
WIM - TECHNISCH ACCOUNTMANAGER | AV-SPECIALIST

WIM

TECHNISCH ACCOUNTMANAGER | AV-SPECIALIST
MARC - WERKVOORBEREIDER | AV-SPECIALIST

MARC

WERKVOORBEREIDER | AV-SPECIALIST
KOEN - ENGINEER

KOEN

ENGINEER
THIJS - ENGINEER

THIJS

ENGINEER
JOHN - ENGINEER

JOHN

ENGINEER
ARNO - SOFTWARE ENGINEER

ARNO

SOFTWARE ENGINEER
CHRISTINE - ACCOUNTMANAGER

CHRISTINE

ACCOUNTMANAGER
SUZANNE - OFFICEMANAGER | MARKETING

SUZANNE

OFFICEMANAGER | MARKETING

Jouw AV-probleem is onze uitdaging

Onze branche kent jaarlijks vele nieuwe producten en technische ontwikkelingen. Je kunt als opdrachtgever onmogelijk overzien welke opties er zijn en welke het beste bij jouw wensen passen.

Wij komen dagelijks met nieuwe mogelijkheden en fabrikanten in aanraking. We adviseren, installeren én onze klanten voorzien ons van feedback: we weten dus exact wat wel en niet werkt. In onze demoruimte testen we nieuwe oplossingen en kunnen we je alle mogelijkheden laten zien. Wij geven je goed en onafhankelijk advies en zorgen voor een vakkundige installatie met oog voor detail. Zodat wij trots zijn op wat we gemaakt hebben en jij zorgeloos kunt presenteren.

Het allerbelangrijkste wat we doen

We zorgen dat we het simpel houden. Vaak is niet te fancy, gewoon goed, de beste oplossing.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

Wij hebben onlangs een ClickShare laten installeren door GISB Audiovisueel. Vanaf het aanvragen van de offerte tot aan de installatie is alles zeer goed verlopen. Toen wij later een klein probleem hadden met het systeem, werd dit accuraat opgepikt en verholpen. Top service en fijn bedrijf!

Judith van Hoorn
RMJ Vastgoed

De firma GISB Audiovisueel heeft in onze nieuwe studioruimtes in de mooie MFA in Hapert een aantal professionele beeldschermen geïnstalleerd. Wij gebruiken die voor kwaliteitsbeoordeling van onze uitzending en les- en demo doeleinden. Zij hebben dit zeer professioneel en binnen de afspraken uitgevoerd, waarvoor onze dank.

Streekomroep de Kempen
MFA Hapert
→
Schoonmakend Nederland
Klantbeoordeling
Op basis van 65 reviews
9,6

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer