Informatieschermen

Informatieschermen

digitale informatieborden

Wordt het tijd om het (interne) mededelingenbord te vervangen voor digitale informatieschermen? Wil je medewerkers altijd up-to-date houden? Gasten netjes informeren? Met informatieschermen of digitale informatieborden van GISB wordt het een fluitje van een cent.

GISB zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft om te kijken naar het updaten van de informatie op de digitale informatieborden.

Want door de juiste koppelingen met je digitale omgeving worden wijzigingen meteen op de informatieborden aangepast. Zo is alle informatie automatisch bijgewerkt en heb jij er verder geen omkijken meer naar.

Audiovisueel Specialist GISB kan je onder andere helpen met:

  • Weergeven van de planning van vergaderzalen op informatieschermen
  • Weergeven van nieuws- en weerberichten in jouw huisstijl
  • Verwelkomen van gasten
  • Ruimtereserveringsystemen
  • Videowalls
  • Bezoekersregistratie

Weergeven van een vergaderzalen planning op informatieschermen

Veel vergaderzalen worden in een outlook of andere agenda omgeving geboekt. GISB zorgt ervoor dat alle digitale informatieborden deze informatie direct uit de agenda halen. Achterlopende planningen zijn daarmee verleden tijd. En wanneer jij de agenda wordt aangepast, verandert dit ook direct op het digitaal informatiescherm.

Weergeven van nieuws en weerberichten in uw huisstijl

Voor het weergeven van weer- en nieuwsberichten kan GISB de koppelingen regelen, waardoor je deze nooit zelf in hoeft te voeren. Ook voor je eigen nieuwsberichten op bijvoorbeeld een intranet, sharepoint of website helpen we je met de koppelingen. Op die manier is alle informatie op het scherm altijd up-to-date en in je eigen huisstijl. Kijk ook eens op onze pagina over  narrowcasting.

Verwelkomen van gasten

Wil je graag je gasten automatisch verwelkomen? Ook daar hebben we een mooie oplossing voor. Je voert in Outlook de namen in, wij zorgen dat dit op het digitaal mededelingenbord verschijnt voor de duur van het agenda item. Je medewerkers hoeven dus niets nieuws te leren, ze werken gewoon vanuit het al bekende Outlook.

Ruimte reserveringssystemen

Met de kleine IPAD schermpjes bij de deuren van de vergaderruimtes is meteen duidelijk wanneer de ruimte is. Het is ook mogelijk om direct een ruimte te reserveren op het schermpje. Meer informatie hierover? Kijk dan even bij onze ruimtereserveringssystemen.

Videowalls

Vaak worden videowalls toegepast als een eyecatcher in de centrale hal of voor een raam. Perfect te gebruiken voor een combinatie van reclame-uitingen en informatievoorzieningen. Wil je hier meer over weten, kijk dan eens bij onze videowalls. Ook zijn de videowalls goed te combineren met een presentatieoplossing waarop je je laptop kunt weergeven.

Bezoekersregistratie

Met de huidige wetgeving omtrent persoonsgegevens (GDPR) is een papieren logboek van bezoekers niet meer aan te raden. Bezoekers kunnen zich tegenwoordig zelf registreren bij een aanmeldzuil. Ook perfect voor onbemande recepties. Je ontvangt een melding als je gast binnen is of laat hem telefonisch via de intercom rechtstreeks naar jou doorverbinden. Professioneel en snel!

Koppelingen digitale informatieborden

Theoretisch kunnen we onze digitale informatieborden overal aan koppelen. Dus heb je vragen? Leg ze ons eens vrijblijvend voor. Vul ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5