Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

Beste

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service die GISB Audiovisueel heeft geleverd bij het installeren en configureren van ons Yealink Teams Rooms-systeem. Vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project, heeft het team van GISB een indrukwekkende mate van professionaliteit, expertise en toewijding getoond.

Het installatieproces verliep uitermate soepel, dankzij de grondige voorbereiding en planning van GISB. Ze namen de tijd om onze specifieke behoeften en vereisten te begrijpen, en kwamen vervolgens met een op maat gemaakt plan dat perfect aansloot bij onze wensen. Hun technici werkten snel en efficiënt, zonder daarbij afbreuk te doen aan de kwaliteit van het werk. Bovendien waren ze altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Wat me het meest imponeerde, was de aandacht voor detail en het streven naar perfectie dat GISB aan de dag legde. Niet alleen werd het Teams Rooms-systeem feilloos geïnstalleerd en geconfigureerd, maar ze zorgden er ook voor dat alles netjes was afgewerkt en esthetisch aantrekkelijk was. Het resultaat was een professionele en geavanceerde vergaderomgeving die onze verwachtingen overtrof.

Kortom, ik kan GISB Audiovisueel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige audiovisuele oplossingen en uitmuntende service. Hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is werkelijk bewonderenswaardig.

Andre Faber
Manager IT

Andre Faber
Hakkers

Goede service! Vriendelijk personeel, goede kwaliteit schermen. Een fijn bedrijf om mee samen te werken, ze volgen alles netjes op

GD Medical Pharma
GD

Tijdens een bezoek aan GISB een duidelijk en helder verhaal gehoord over de diverse producten en samen met Roel bekeken wat voor ons het beste van toepassing is.
De levering, installatie en aftersales verliepen soepel en wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe RIVA 2 met conference set.

in de toekomst komen er zeker meer!

Wesley van de Ven
SMA-MC

Als griffie stellen we veel eisen aan het gebruik van een raadzaal. Raadsleden moeten goed hun werk kunnen doen en daarbij niet gehinderd worden door haperende techniek. Onze eisen en wensen zijn door GISB uitstekend vertaald in een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk AV-systeem. Het team van GISB is deskundig, fijn in de omgang en gemakkelijk benaderbaar

Linda van Zoolingen
Gemeente Bernheze
Uitstekende ervaring, Gisb, heeft een nieuw groot presentatie scherm (4×55″ ) geleverd en geinstalleerd. Ondanks wat start problemen werd dit allemaal door Gisb opgelost, geen omkijken naar gehad. Komend jaar de vergaderruimtes door Gisb laten verbeteren
Arnout van IJsseldijk
IMd Raadgevende ingenieurs

Voor de Reactor in Petten hadden we een audiovisuele oplossing nodig voor in de regelkamer en na wat heen en weer verkeer via de mail een zoom meeting kunnen afspreken. Erg professioneel komt dit bedrijf over en maken waar wat ze beloven. Later nog 4 schermen na besteld voor in de Reactorhal zelf en ook hier ging alles vlotjes en soepel. Een aanrader dus dit bedrijf!

Niek Verhoogt
NRG

Bedrijf waar je wat aan hebt

Brian Mijnals
Elde College

Fijne en professionele medewerkers

Ellen Berlijn
RIFF digital engagement

Fijn bedrijf, goed advies en kundige medewerkers.

Mike Becker
Pomaz

De firma GISB Audiovisueel heeft in onze nieuwe studioruimtes in de mooie MFA in Hapert een aantal professionele beeldschermen geïnstalleerd. Wij gebruiken die voor kwaliteitsbeoordeling van onze uitzending en les- en demo doeleinden. Zij hebben dit zeer professioneel en binnen de afspraken uitgevoerd, waarvoor onze dank.

Streekomroep de Kempen
MFA Hapert

Super leuk maar vooral ook kundig bedrijf.

Andrew Ehlen
Ictivity

We hebben een prettige presentatie bij jullie op kantoor gehad met heldere uitleg over schermen van Ctouch. Toen we de offerte en ons beoogd gebruik hebben geëvalueerd kwamen we erachter dat we eigenlijk ons bestaande scherm wat er al hing wenste uit te breiden. We hebben toen een prima alternatief geboden gekregen voor een prima tarief. Dit werkt allemaal goed en naar verwachting. Jullie monteur heeft het bestaande scherm verhangen om goed te laten werken met de camera en soundbar.

Michiel Vallen
Mister Finance

Prettige, terzake deskundige mensen. Prima apparatuur, waar alle gebruikers lovend over zijn.
Niet goedkoop, maar je krijgt dan ook topkwaliteit voor je geld!

Michel Versteegh
Stadsklooster San Damiano

GISB heeft op enkele van onze (Parmant) scholen digiborden geleverd en bevestigd. Zij hebben alle werkzaamheden keurig volgens afspraak afgehandeld en vakwerk geleverd.

Ronald van Rijn
Parmant Scholen

Perfecte service!

Leonie van Gorp
MGM Projectontwikkeling

Een aantal installaties laten doen door GISB op ons nieuwe kantoor en zijn er ontzettend tevreden mee! Denken goed mee en geven vakkundig advies.

Tom Rassaerts
Magis Vastgoed

mooie installatie en erg vakkundig geinstalleerd!

Dennis Maltha
Maltha Glasrecycling

Wij hebben onlangs een videoconferentie oplossing laten installeren door GISB Audiovisueel. Vanaf het aanvragen van de offerte tot aan de installatie is alles zeer goed verlopen. Na het zien van de online demo werd ons een passende oplossing aangeboden (draadloze BYOD oplossing). De installatie werd op een zeer professioneel en nette manier geplaatst door bevlogen medewerkers. De doelstelling dat alle deelnemers in de ruimte goed zichtbaar en verstaanbaar zijn en dat het echt plug en play werkt werd ook echt waargemaakt. Top service en fijn bedrijf!

Willem Jacobs
Flowserve

Kundig advies, prettig contact en korte lijnen. Kortom, wij zijn tevreden.

Vecom Group
Vecom Group B.V.

GISB heeft de collegezaal uitgebreid met Zoom Room apparatuur. Ook dit is heel netjes geïnstalleerd (vrijwel geen kabels te zien) en er was goede ondersteuning om het geheel werkend te krijgen. Wederom heel tevreden.
(Review update oktober 2022)

Erjen van Nierop
EFMI Business School

We hebben een geweldige service ontvangen van GISB. Perfecte installatie en alles schoon opgeleverd. Goed bereikbaar voor vragen en toelichting.

Jelle Jager
Voedingscentrum

Zeer tevreden over GISB. Heel mooi video-systeem ClickShare geleverd en geisntalleerd. Heldere offerte, strakke planning, nette installatie en heldere uitleg. Het product voldoet 100% aan de verwachtingen.

Christiaan Mensink
GMW advocaten

Top bedrijf, mooie oplossingen en klant- en servicegericht personeel.

Golden Naturals
Golden Naturals Supplements

Vlekkeloos gelopen project. Prettig en professioneel contact. Implementatie ging zeer voorspoedig, evenals de uitleg achteraf en de nazorg. We zijn als HOBIJ erg blij met de geleverde diensten van GISB.

Sven Vonk
HOBIJ

GISB heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze van AV-middelen voor onze situatie.
Ze geven goed advies, zijn goed bereikbaar en zorgen voor een nette oplevering van de installatie.
Bovenal: dankzij de gekozen installatie werken én vergaderen wij efficiënter.
Wij zijn meer dan tevreden met het advies en support van GISB.

Robert Rietbergen
Whitewood

Service TOP! kwaliteit ook.

Marjolein Caanen
Huijbers Dakbedekkingen

Wij hebben onlangs een ClickShare laten installeren door GISB Audiovisueel. Vanaf het aanvragen van de offerte tot aan de installatie is alles zeer goed verlopen. Toen wij later een klein probleem hadden met het systeem, werd dit accuraat opgepikt en verholpen. Top service en fijn bedrijf!

Judith van Hoorn
RMJ Vastgoed

GISB heeft bij ons in de vergaderzaal een camera en geluidsinstallatie geïnstalleerd voor onze online vergaderingen. Alles werkt prima en is op een nette manier gemonteerd. Alles goed geregeld van informatie aanvraag naar offerte tot nazorg na de installatie.

André van Moppes
Kunstgebouw

Na mijn vraag neer te leggen bij GISB ben ik volledig ontzorgd en hebben we een mooie passende oplossing kunnen realiseren. Ook na de installatie staan ze nog steeds snel voor je klaar.

Rick Krijntjes
JEX

Vanaf start een klik, duidelijke uitleg over wederzijdse verwachtingen. Zeggen wat ze doen én doen wat ze zeggen. Keurige oplevering van de conference oplossing met duidelijke instructies. Zeer tevreden over GISB.

Richard van Goor
MC-Europe

GISB heeft bij ons een een Canvas video conference oplossing geplaatst en een narrow casting oplossing, en binnenkort ook op een 2de locatie van ons. Vooraf goed advies en demo in hun eigen studio, snelle reactie, alles netjes geïnstalleerd en afgeleverd met uitleg van een technicus erbij. Evt. problemen nadien worden ook netjes en snel opgelost. Zijn oplossingsgericht.

Pascal Oligschläger
Tenfold Group

Goede communicatie en prima service!

Kasper van Witzenburg
De Ridder THO

Toen Roel de demo op locatie liet zien, begon het pas écht te leven. De mogelijkheden met deze oplossing waren behoorlijk groot. En heel veel kan vooraf al getackeld worden, door het meedenken van beiden kanten, dat werkte heel erg goed! Het project is heel succesvol, netjes en clean verlopen.

Lees hier het complete verhaal waarin de klant aan het woord is!

Lees hier alles over de case bij Össur.

Peter Slijkhuis
Össur

GISB heeft bij ons een clickshare conference systeem geïnstalleerd. Het systeem doet precies wat beloofd is en we kunnen nu zeer eenvoudig online meetings houden.
Het contact met iedereen binnen het GISB team verloopt prettig en er wordt met je meegedacht om tot de beste oplossing te komen.

Nathalie van den Berkmortel
Brands Services BV

GISB heeft bij ons een mobiele vergader-set, nieuw speakersysteem en een laserbeamer geleverd. Goede prijs/kwaliteit met duidelijke offerte, goed advies, snelle reactie, alles netjes afgeleverd met uitleg van een technicus erbij. Evt. problemen nadien worden ook netjes en snel opgelost. Service is top! Echt een aanrader!

CC de Schalm

Enorm bedankt voor de installatie van de Polycom. De installatie zelf is erg prettig verlopen en we hebben de Polycom inmiddels al diverse malen met veel succes kunnen gebruiken.

Wessel van Dijk
Red Tax Specialists

Professioneel, flexibel en meedenkend kortom gewoon goed.

Volgend project gaat ook weer met de mannen en vrouwen van Gisb!

Thomas Waals
van Bussel Metaaltechniek

Goed advies en perfecte installatie zonder gezeur. Top!

Geurt-Jan van Ek
Senet

Het scherm voor in de kantine/spreekkamer is keurig netjes geïnstalleerd. Alle kabels mooi weggewerkt achter een paneel. Minpuntje is dat als je het scherm bekijkt van de zijkant dat dan de kleuren gaan afwijken.

William Verkuijlen
Complement Reclame

Wij zijn zeer tevreden over GISB, fijne mensen die met je meedenken, hun afspraken nakomen en netjes en naar alle tevredenheid alles bij ons geïnstalleerd hebben. Goede communicatie en goed bereikbaar.

Erica Bosmans
Twice

Onlangs heeft GISB een Polycom Videoconference bij ons geinstalleerd.
Een perfecte oplossing voor bv een Teams meeting waarbij aan onze kant 6 deelnemers zitten. Het systeem kan ze alle 6 in een shot laten zien of inzoomen op de spreker.

Echt een professionele oplossing die werkt!
Service van GISB is ook heel goed en ervaren. Snelle levering in verband met een geplande vergadering was geen probleem. Ook telefonisch nog goede ondersteuning gekregen.

Kortom, een tevreden klant!

Rene Hermans
WIPRO united

Wij van PGOsupport hebben goede ervaring met GISB. Wij gaan al even mee met Roel en hebben goede contacten. Wij zijn op dit moment vooral blij met ons nieuwe aanwinst. Onze teamsroom!

Cathy Kool
PGO support
→
Schoonmakend Nederland

Betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken na en reageert snel op vragen en contact verzoeken.

Klaas Meerding
VESPO

Wij zijn ontzettend blij met ons narrowcasting systeem! Makkelijk in gebruik en een echte toevoeging voor ons kantoor. Als er problemen zijn, worden deze door GISB gelijk opgepakt en opgelost!

Lauren Woudstra
Biltz

GISB Audiovisueel komt zijn afspraken na. Denkt met je mee om samen te komen tot de meest optimale presentatie/vergader-oplossing.

Jeroen Gomez
VADO beheer

Wij zijn zeer tevreden over de advisering en uitvoering van de geluidsinstallatie die door jullie aan ons is geleverd, t.b.v. het Kijk en Luistermuseum in Bennekom.

Johan van der Pol
Museum Bennekom

SCG Advocaten, met drie vestigingen verspreid over Nederland, is zeer tevreden over de door GISB geleverde video conferentie oplossing. Onze cliënten komen in een digitale zitting bij een rechtbank goed tot hun recht en wij kunnen via deze weg optimaal hun belangen behartigen. De samenwerking met GISB was zeer prettig en professioneel. SCG Advocaten heeft echt een slag geslagen met betrekking tot de digitalisering van de rechtspraak dankzij GISB.

Marion van den Berg
SCG advocaten

De gemeente Landerd heeft GISB uitgekozen voor de plaatsing van videoconferencing systemen. Na een eerste gesprek was ons duidelijk dat we met een no nonsens bedrijf te maken hadden. De uitleg over de keuze mogelijkheden was oprecht eerlijk en duidelijk. De plaatsing van de apparatuur ging ook goed, duidelijke uitleg wat de bedoeling was en geluisterd naar mogelijke wensen. Na bijna een jaar was er even een onduidelijkheid in de bediening, deze is opgelost doordat GISB goed luisterde en aangaf waar de gebruikers even op moeten letten.

Fijn bedrijf om mee te werken. Dank jullie wel.

Arnold Jansen
Gemeente Landerd

GISB Audiovisueel heeft ons geweldig geholpen: uitstekende service voor een concurrerende prijs!

Huib Hielkema
Hielkema & co advocaten te Amsterdam

Scherm werkt naar behoren. Levering en installatie prima in orde

Cindy Van Osch
Paws & Memories

Wij werken al enige tijd samen met GISB en zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Roel schakel ik ook in als onze klanten om audiovisuele vragen, dit tot tevredenheid van ons en onze klanten. Onlangs hebben we zelf audiovisueel systeem laten aansluiten en dit werkt ook prima.

Mark Wijgergangs
DrieO automatisering
Zeer betrouwbare partij. Roel van Gisbergen heeft ons perfect geholpen en staat voor kwaliteit.
Clickshare is niet het goedkoopste, maar wel het beste! Geen gedoe met kabels, adapters etc.
GISB komt het installeren, geeft duidelijke uitleg …. click en GO!
Er zijn veel verschillende mensen die er bij ons mee moeten kunnen werken en iedereen kan het, zelfs externe gasten.
We hebben Clickshare conference voor de online meetings en op een andere spreekkamer de gewone CS module.
Als je na aanschaf nog vragen hebt, is GISB altijd bereid je te helpen.
Floor Vossen
Helichem B.V.

Snel, adequaat en uitstekend advies. Ook internationaal prima . Mijn Britse collega is evenzo te spreken over GISB. Wij zijn nu in staat in deze nieuwe tijd toch ons concept te communiceren. Good Job

Richard van Hessel
HO Solution B.V.
Kundig advies, prettig contact en korte lijnen. Kortom, wij zijn tevreden.
Jan van der Windt
Vecom group

GISB heeft vorig jaar een Konftel audio-video-streaming systeem in onze collegezaal geïnstalleerd met twee PTZ camera’s. We kregen goed advies in de oriëntatiefase. De installatie werd keurig gedaan, flexibel meegedacht over de handigste aanpak. Het systeem werkt in de praktijk heel goed. Tevreden dus.

Erjen van Nierop
EFMI Business School

Zeer tevreden over GISB. Op een prettige en ‘begrijpelijke’ manier een vakkundig advies gekregen

Toine Koppen
AG zalencentrum

Wij, Aristo, hebben min of meer noodgedwongen vanaf maart gezocht naar een vlotte praktische oplossing voor online vergaderen en onderwijzen. In eerste instantie wat gevonden met veel bekabeling en items, maar toen de vraag groter werd een mooie en makkelijke oplossing gevonden bij GISB. Roel van Gisbergen stond voor ons klaar met een compacte geluidsbox-camera combinatie waar we precies de klant mee konden bedienen.
De combi op statief heeft een zeer makkelijke bediening, gebundelde kabel en een prima losse microfoon. Geen overbodig knoppen en een zeer goed beeld- en geluidskwaliteit. Uitermate geschikt voor training en opleiding en vergadering. Wil je alle deelnemers in beeld dan schakel je een extra laptop bij en heb je nog meer interactie. Onze klanten reageren allemaal enthousiast.
Als in het najaar de vraag nog meer toeneemt weten we bij wie we moeten zijn. Fijne vakantie!

Rolf Alberts
Aristo Meeting Center

Professionele behandeling van onze wensen m.b.t. geluidvoorziening in ons museum met gebruikmaking van apparatuur uit de Shure QLXD serie.

Johan van de Pol
Kijk en luister museum

GISB heeft echt een prachtig stuk werk geleverd hier in de zaal van het Franciscushuis. Veel bedieningsgemak waar echt iedereen mee kan werken. Mooie kwaliteit van de audiovisuele middelen waardoor ook overdag met de beamer gewerkt kan worden zonder de zaal te verduisteren. Perfecte inregeling van het geluid. Wij zijn er erg blij mee.

Michel Versteegh
Stadsklooster San Damiano

Goede ervaringen met GISB Audiovisueel. Mede door GISB kunnen onze klanten onze producten laten zien en ervaren in ons Experience Center!

Brover Experience center
Brover bedrijfswagens
Super ervaring met GISB Audiovisueel. Leveren kwaliteit diensten en producten geheel aangepast aan de gebruiker; zonder technische blabla.
Thomas van den Hurk
ICT by Thomas

Alleen maar goede ervaringen met GISB. Dit zijn mensen met kennis van zaken!. Ze hebben ons ( RUBIX) goed geholpen bij het moderniseren van de presentatieruimte op het hoofdkantoor. ( Beamer & Videoconferencesysteem) TOP!

Herman Aarts
Rubix group

Goede ervaringen met GISB, ze gebruiken goede producten en geven een passend advies. Fijne partij om mee samen te werken en bovenal een goede service.

Jeroen van Esch
MS Schippers
Goede ervaring met GISB Audiovisueel. Op een van onze kantoren hebben zij een unit neergezet. Zeer gebruiksvriendelijk en perfect afgewerkt.
Arjan Wiegerinck
Techsharks

Kant en klaar zonder moeite!

Bert Plaum
Office support Benelux

Goede service en een leuk team. Doet zijn best om aan de wensen van de klant te voldoen, niks is onmogelijk voor hen!

Bryan Trappenberg
Fastned

Hele fijne ervaringen met GISB AV. Goed advies en meedenkend

Freek Noordenbos
Stagefreaks

Zijn sterkte is dat hij van een complexe situatie op AV gebied iets heel toegankelijks kan maken. Dit doet hij door ervoor te zorgen dat je met een druk op de knop bijvoorbeeld een presentatie kan geven. Hij luistert goed naar de behoefte van de klant en gaat door tot het voor iedereen naar wens is. Daarom beveel ik GISB aan bij mijn klanten omdat ik het dan met volste vertrouwen uit handen kan geven.

Marloes van Hulst
Smit Visual

“In een soepel overleg zijn we met GISB audiovisueel tot een plan gekomen dat werkt. Onze collega’s en klanten ervaren veel gebruikersgemak bij het gebruik van de audiovisuele middelen. GSIB is een prettige samenwerkingspartner.”

Joos Vaessens
PGOsupport

“GISB biedt een uitstekende service. Niet alleen wat betreft de installatie, maar ook op het vlak van advies en begeleiding hebben we de samenwerking als heel goed ervaren.”

Erwin van de Schoot
Simac, Veldhoven

“Het resultaat is een zaal met prachtige, toegankelijke technische voorzieningen. Een resultaat zoals we nog niet eerder hebben gezien op de TU/e campus. Iedereen is vol lof over deze zaal. Complimenten aan Roel en zijn team.”

Lucas Asselbergs
TU/e, Eindhoven
Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5