FAQ

Hoe heet je bezoekers welkom op je informatiescherm?

Om de bedrijfsnaam en de namen van de bezoekers weer te geven op het welkomstscherm dient een afspraak ingepland te worden in de bezoekersagenda. Het informatiescherm kijkt vervolgens welke afspraken er zijn en geeft deze weer.

De bezoekersagenda is een aparte agenda die speciaal bedoelt is voor het verwelkomen van bezoekers. Maak een afspraak aan op de dag dat je de bezoekers verwacht. Het tijdstip en de duur van de afspraak vul je zo in dat deze te zien is in de tijd dat de bezoekers verwacht worden. Een afspraak is 30 minuten voor aanvang zichtbaar op het scherm en blijft zichtbaar tot de eindtijd. Vul je bijvoorbeeld een afspraak in van 12:30 tot 13:00, dan is deze te zien op het informatiescherm van 12:00 tot 13:00.

Bij onderwerp vul je normaliter het bedrijf in waar de bezoekers vandaan komen. In de beschrijving zet je vervolgens de namen van de bezoekers, gescheiden door de opsommingsfunctie van Outlook. Dit laten we ook zien in onderstaande video.

Heb je meerdere afspraken op het zelfde tijdstip? Dan laat het welkomstscherm de afspraken na elkaar zien.

 

Klantbeoordeling
Op basis van 22 reviews
9,5

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer