FAQ

Hoe heet je bezoekers welkom op je informatiescherm?

Om de bedrijfsnaam en de namen van de bezoekers weer te geven op het welkomstscherm dient een afspraak ingepland te worden in de bezoekersagenda. Het informatiescherm kijkt vervolgens welke afspraken er zijn en geeft deze weer.

De bezoekersagenda is een aparte agenda die speciaal bedoelt is voor het verwelkomen van bezoekers. Maak een afspraak aan op de dag dat je de bezoekers verwacht. Het tijdstip en de duur van de afspraak vul je zo in dat deze te zien is in de tijd dat de bezoekers verwacht worden. Een afspraak is 30 minuten voor aanvang zichtbaar op het scherm en blijft zichtbaar tot de eindtijd. Vul je bijvoorbeeld een afspraak in van 12:30 tot 13:00, dan is deze te zien op het informatiescherm van 12:00 tot 13:00.

Bij onderwerp vul je normaliter het bedrijf in waar de bezoekers vandaan komen. In de beschrijving zet je vervolgens de namen van de bezoekers, gescheiden door de opsommingsfunctie van Outlook. Dit laten we ook zien in onderstaande video.

Heb je meerdere afspraken op het zelfde tijdstip? Dan laat het welkomstscherm de afspraken na elkaar zien.

 

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer