BYOD room bekabeld

Videobellen

voor elke vergaderruimte

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om te kunnen videobellen met collega’s op een andere locatie? Zitten er meerdere deelnemers in de ruimte die verstaanbaar en zichtbaar moeten zijn? Met onze “Bring your own device” of kortweg BYOD oplossingen zoals we op deze pagina beschrijven kun je met elke laptop een videocall starten in een vergaderruimte. Het voordeel van zo’n BYOD oplossing is dat deze met alle webconferencing tools werkt. Of je nu Zoom, Microsoft Teams of Google Meet gebruikt, het werkt allemaal. Jouw laptop is het hart van de oplossing, super flexibel dus!

Hoe werkt het?

In de vergaderruimte plaatsen we de juiste camera, microfoons, luidsprekers en een TV scherm. We hebben hierin diverse oplossingen afhankelijke van de grootte van de ruimte. De videoconference oplossing verbind je via USB met je laptop. Hierdoor krijgt je laptop de beschikking over een extra camera, luidspreker en microfoon. Voor het beeld op het display maken we gebruik van de hdmi verbinding. Op je laptop start je de videoconferentie software die je wilt gebruiken. Dit kan eigenlijk alle software zijn die je maar kunt bedenken. Bijvoorbeeld Skype, Zoom, Go to meeting, Teams, Google Hangout. Etc. In de gebruikte software is altijd een mogelijkheid om te kiezen welke camera en microfoon je wilt gebruiken. Selecteer de apparatuur in de ruimte en je bent klaar om te starten. Wanneer in deze opstelling het beeldscherm van je laptop wilt delen in de meeting gaat dat gewoon op de manier zoals je gewend bent in de software.

Liever één kabel i.p.v. HDMI en USB-C

Wil je liever één kabel gebruiken i.p.v. HDMI en USB-C? Ook dat is mogelijk. Met de Logitech Swytch zorgen we dat Beeld, camera, audio door slechts één kabeltje loopt. Plug en play dus!

Tafelmicrofoon of plafondmicrofoon; voor elke ruimte de juiste oplossing

We kunnen de BYOD room leveren voor elke ruimte, van klein tot groot. Maak bij ons je wensen kenbaar en wij helpen je verder. Ook in een ruimte met een bestaande beamer of beeldscherm kunnen wij de oplossingen implementeren. Hieronder staan nog enkele voorbeelden van oplossingen die we hebben gerealiseerd. Je ziet hierin de variatie tussen een soundbar, plafondmicrofoons, tafelmicrofoons en zelfs mobiele oplossingen.

Een demo op locatie?

Wil je zo’n BYOD oplossing een keer proberen? Dat kan. We hebben een mobiele demo setup die je kunt testen, we komen er graag mee bij je langs. Neem even contact met ons op voor een afspraak.

Naast deze usb oplossingen hebben we ook nog andere oplossingen voor videobellen in een vergaderruimtes. Kijk op deze pagina voor het overzicht van onze oplossingen.

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5