Draadloze presenter

Draadloze presenter

voor lange afstanden

Ben je op zoek naar een draadloze (wireless) presenter voor in je presentatieruimte? Zo’n presentatie clicker voor high end gebruik, waar je blindelings op kan vertrouwen bij een cruciale presentatie? Audiovisueel Specialist GISB levert een professionele draadloze presenter. Hiermee weet je in ieder geval zeker dat de presentatie pointer het niet meer laat afweten.

De wireless presenter betekent voor jou:

  • Geen onverwacht lege batterijen.
  • Op lange afstand je presentatie bedienen.
  • Geen gedoe meer van usb-zender en usb-ontvanger die niet met elkaar samenwerken.
  • Altijd direct inzicht in de status van de batterij en signaalsterkte.
  • Meerdere draadloze presenters koppelen aan één basisstation (handig wanneer meerdere mensen de presentatie tegelijk bedienen).
  • Meerdere computers koppelen aan één basisstation (handig bij meerdere sprekers die elkaar snel opvolgen).
  • Basisstations zijn aan elkaar te koppelen, waardoor je in zelfs het kleinste hoekje van de ruimte nog goede ontvangst hebt.

Stabiele verbinding & overal ontvangst

De pointer voor de presentatie is gekoppeld aan een basisstation. Het basisstation is weer te koppelen aan je laptop. Het bereik van je pointer voor je presentatie is 50 meter. Moet er meer dan 50 meter overbrugd worden tussen ontvanger en remote? Dan kunnen we verschillende basisstations aan elkaar koppelen. De totale afstand waarmee de zenders en ontvangers met elkaar kunnen communiceren, vergroten we zo naar wens. Zelfs het kleinste hoekje van de ruimte heeft daardoor goede ontvangst.

Regel het met één druk op de knop

De basisstations kunnen tot drie computers tegelijk aansturen. Met één druk op de knop selecteer je welke computer je wilt besturen met het systeem. Aan de voorzijde van het basisstation zitten drie knoppen die oplichten wanneer er een computer aan verbonden is. Zo kan bijvoorbeeld de volgende presentator zijn laptop aansluiten zonder de huidige presentatie in de weg te zitten. Handig, wanneer sprekers elkaar snel opvolgen en alles strak moet verlopen.

Een andere mogelijkheid is om verschillende computers tegelijkertijd aan te sturen. Dit kan handig zijn bij een presentatie die in verschillende talen gegeven wordt. Wanneer er meerdere basisstations aan elkaar gekoppeld worden, kunnen ook meerdere computers worden aangesloten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een draadloze presenter in jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met GISB. Vul onderstaand formulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5