Mobiele videoconferentie

Met meerdere personen videobellen

in iedere ruimte

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om met meerdere personen te kunnen videobellen in een vergaderruimte? Moet deze oplossing makkelijk te verplaatsen zijn naar een andere ruimte binnen je organisatie? Op deze pagina laten we je onze oplossingen zien voor een mobiele videoconferentie setup.

Mobiele oplossing zonder scherm

Met deze oplossing kun je je laptop uitbreiden met een extra camera, microfoon en speaker. Met een enkele usb kabel verbindt je de camera op statief met je laptop. Hierna ben je direct klaar om te beginnen. De camera kan met de afstandsbediening in iedere richting worden bewogen en gezoomd zodat altijd het belangrijkste in beeld is. Je kunt deze camera gebruiken met alle denkbare videoconferentie platforms, zoals Microsoft Teams, Zoom, en Google Meet. Je kunt daarnaast je laptop nog aansluiten op een extern beeldscherm in de vergaderruimte zodat iedereen mee kan kijken. Heb je geen display in en wil je dat een display ook in de mobiele oplossing verwerkt is? Lees dan hieronder verder.

 

Mobiele oplossing met scherm

Deze oplossing kan naar wens uitgevoerd worden als usb videoconferentie set of mobiele Teams Room (stand alone). Het verschil zit in het wel of niet nodig hebben van je eigen laptop. Op onze hoofdpagina over videoconferentie vind je uitgebreide informatie over deze verschillen. Met de usb-versie sluit je je laptop aan op het scherm met een usb en hdmi kabel. Je laptop wordt uitgebreid met een camera, microfoon en speaker welke allemaal verwerkt in een videoconferentie soundbar die onder het scherm gemonteerd is. Je laptop is met de hdmi kabel te koppelen aan het display. Je kunt bij deze optie alle videoconferentie programma’s gebruiken die je je maar kunt bedenken.

Met de stand alone oplossing met de Microsoft Tap rol je een kant en klare videoconferentie setup je vergaderruimte binnen. Op het statief staat een touchscreen, de Microsoft Tap, waarop je de deelnemers van de meeting kunt uitnodigen. Je hebt je laptop hierbij niet nodig. Met een druk op de knop ben je klaar om te presenteren. Kijk voor meer informatie over deze oplossing even op deze pagina, waar tevens een filmpje te vinden is.

Een demo op locatie?

Wil je een van deze sets een keer proberen? Dat kan! We hebben een mobiele demo opstelling die je kunt testen. We komen er graag mee bij je langs. Neem hiervoor even contact met ons op voor een afspraak.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5