Logitech TAP

Logitech TAP

in jouw vergaderruimte

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om te kunnen videobellen met collega’s op een andere locatie? Zitten er meerdere deelnemers in de ruimte die verstaanbaar en zichtbaar moeten zijn? Wil je de mogelijkheid hebben om je presentatie te kunnen delen in de videocall? Op deze pagina laten we je de makkelijkste oplossing voor videobellen zien, de Logitech TAP. Met letterlijk één druk op de knop ben je aan het videovergaderen en is iedereen verstaanbaar.   

Het voordeel van deze standalone videoconference oplossing is dat deze altijd direct voor je klaar staat. Hiervoor hoef je niets in te stellen, en je hebt er geen laptop voor nodig.  Je drukt enkel op ‘join meeting’ wanneer je in de vergaderruimte staat en je bent klaar. Dit neemt een boel drempels weg voor eindgebruikers die vaak gefrustreerd raken van alle instellingen en mogelijkheden op traditionele systemen.

Zo’n Logitech TAP oplossing bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een touchpanel voor het starten en bedienen van meetings. Dit touchpanel, de TAP, plaatsen we normaliter op tafel.
  • Een hele goede camera, en een perfecte audioset bestaande uit microfoons en luidsprekers
  • Een beamer of TV scherm

 

Hoe werkt de Logitech TAP?

Je dient vóór aanschaf te kiezen voor welk platform je de oplossing wil gaan gebruiken. Dit kan Microsoft Teams, Zoom of Google Meet zijn. Vervolgens wordt de oplossing door ons binnen jullie IT-omgeving geïmplementeerd.  De Tap krijgt een eigen emailadres dat gekoppeld is aan de vergaderruimte waarin deze geplaatst is. Bijvoorbeeld vergaderruimte1@domeinnaam.nl.Wanneer je nu de ruimte in de reservering van je videocall meeneemt komt de call op de juiste tijd op de TAP te staan. Met één druk op de knop kun je vervolgens deelnemen in de meeting. Het is natuurlijk ook mogelijk om adhoc een meeting te starten vanaf het touchpanel. Je kiest gewoon iemand uit het adresboek en je bent klaar om te starten. Wanneer je nu een presentatie wil delen in de meeting sluit je een laptop aan op de hdmi aansluiting van de TAP. Deze wordt dan direct weergegeven in de meeting. Deze aansluiting kun je ook zonder meeting gebruiken om gewoon iets te presenteren op het display natuurlijk.

Voor elke ruimte de juiste oplossing

We kunnen de Logitech TAP leveren voor elke ruimte, van klein tot groot. Maak bij ons je wensen kenbaar en wij helpen je verder. Ook in een ruimte met een bestaande beamer of beeldscherm kunnen wij de oplossingen implementeren. In het artikel over teams rooms laten we je nog meer mogelijkheden zien voor de verschillende ruimtes.

De Logitech TAP een keer proberen?

Wil je Logitech TAP een keer proberen? Dat kan! We hebben een mobiele demo setup die je gratis kunt testen, we komen er graag mee bij je langs. Neem even contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Naast de Logitech TAP hebben we natuurlijk ook nog andere oplossingen voor videobellen in  vergaderruimtes. Kijk op deze pagina voor het overzicht van onze oplossingen.

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vindt u een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 15 reviews
9,7