Narrowcasting

Narrowcasting

digital signage

Op zoek naar een goede narrowcasting oplossing? Audiovisueel specialist GISB helpt je met het vinden van een slim narrowcastingsysteem (digital signage)

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting, ook wel bekend als digital signage, is een interactieve manier om intern informatie te verspreiden. Dit kan informatie zijn voor je eigen personeel of voor klanten en bezoekers. De content is te delen naar schermen, verspreid door het bedrijf en kan via een internetverbinding aangepast worden door de beheerder.

GISB helpt je met een functioneel en gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem. Dat bestaat uiteraard uit een of meerdere narrowcasting schermen, maar ook een gebruiksvriendelijk beheerprogramma. Op die manier kan iedereen -ook zonder technische kennis- de narrowcasting beheren.

Wat is er te zien op narrowcasting schermen?

De informatie die te zien is op het scherm is helemaal zelf in te delen. Meestal bestaat het uit een combinatie van live-feed en zelf ingevulde data/artikelen. Een aantal voorbeelden:

  • Een dagplanning
  • Een filmpje van een bedrijfsuitje
  • Een verwelkoming voor een bezoeker
  • Lokaal/regionaal nieuws
  • Het weerbericht
  • Interne vacatures
  • Feestelijke gelegenheden
  • Verkeersinformatie
  • Live data

 

Onze narrowcasting oplossing is zeer breed inzetbaar. De meesten zullen reeds enige tijd bekend zijn met informatieschermen op stations. In de horeca worden ze ook steeds vaker gebruikt om bijvoorbeeld het dagmenu te laten zien. In de lobby van een hotel kan het een fraaie manier zijn om het weerbericht en de avondactiviteiten weer te geven. In het onderwijs kunnen de roosterwijzigingen weer afwisselen met lokaal nieuws door middel van ons narrowcasting systeem. Binnen bedrijven kunnen de interne vacatures gedeeld worden om aan nieuw personeel te komen.

Bij digital signage wordt informatie verpakt in een mooi jasje, eventueel met bewegend beeld. Op die manier krijg je meteen de aandacht van iedereen die langs het scherm loopt.

Narrowcasting systeem van Leftclick

Wij maken op het gebied van narrowcasting gebruik van het Leftclick platform. Dit is een online CMS waarop je de content in kunt voeren. Doo middel van vooraf vastgelegde templates zorgen we ervoor dat de informatie zoveel mogelijk automatisch wordt opgehaald bij de informatiebronnen.

Toe aan een narrowcasting oplossing voor jouw bedrijf? GISB adviseert je graag vrijblijvend en merkonafhankelijk. Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 69 reviews
9,6