Zorg

Op zoek naar audiovisuele oplossingen

voor de zorg?

Patiënten overal in het gebouw goed informeren met 1 druk op de knop? Voortaan snel digitaal vergaderen met medische teams op andere locaties? Een professionele presentatie geven zonder technisch gedoe?

GISB levert audiovisuele oplossingen voor de zorg die door iederéén makkelijk te bedienen zijn. Ook zonder technische kennis.

Audiovisueel specialist GISB levert en installeert AV-oplossingen voor de zorg, bijvoorbeeld:

Wachtkamerscherm in uw wachtruimte

Je cliënten snel, eenvoudig en effectief informeren. Met een wachtkamerscherm van GISB wordt het mogelijk. Op een wachtkamerscherm kan je cliënt zien wanneer hij of zij aan de beurt is en waar hij zich moet melden. En dankzij de koppeling aan de huidige database kost het de assistente(s) een stuk minder tijd. GISB kan dit systeem binnen één of meerdere vestigingen uitrollen.

Presentatie- en vergadertechniek

Voortaan professioneel vergaderen en presenteren, met één simpele druk op de knop? GISB maakt het voor je mogelijk. Of het nu gaat om een beeldscherm of beamer, microfoon, touchscreen of digitaal whiteboard: we denken graag met je mee welke audiovisuele oplossing voor jullie situatie het beste resultaat geeft. Er is meer mogelijk dan je nu waarschijnlijk denkt!

Lees hier meer over presentatietechniek en AV-oplossingen voor de vergaderruimte.

Livestreamen

Steeds meer organisaties in de zorg maken gebruik van de mogelijkheden om te livestreamen. Hierbij wordt het beeld en geluid van de meeting of conferentie live via internet verzonden. Handig wanneer je een belangrijke gebeurtenis hebt waarbij je meerdere mensen op verschillende plekken bij wilt betrekken.

GISB zorgt ervoor dat de audiovisuele apparatuur supersimpel te bedienen is en stabiel werkt. Bijna al onze installaties staan met één druk op de knop klaar voor gebruik. De livestream wordt automatisch opgenomen en beveiligd opgeslagen. Na afloop wordt alles weer automatisch ingesteld voor de volgende gebruiker. Scheelt een hoop gedoe!

Videoconferentie, videobellen en digitaal vergaderen

Snel even een overleg met een medisch specialist op een andere locatie? Een specifieke casus bespreken? MDO houden met het team op afstand?

Met de digitale vergadertechniek van GISB heb je niet alleen kraakhelder beeld en geluid. Je kunt ook direct bestanden (beveiligd) delen, opmerkingen ter plaatse verwerken en opslaan op je eigen omgeving. Alles staat snel voor je klaar en zelfs zonder technische kennis werkt onze audiovisuele techniek supersimpel. Dat bespaart jou een hoop tijd en gedoe.

Lees hier meer over Videobellen en digitaal vergaderen.

Meer weten? Vrijblijvend advies?

Meer weten over onze mogelijkheden of een specifieke vraag met betrekking tot wachtkamerschermen? Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan vooral onderstaande referenties.

 

Alleen maar goede ervaringen met GISB. Dit zijn mensen met kennis van zaken!. Ze hebben ons ( RUBIX) goed geholpen bij het moderniseren van de presentatieruimte op het hoofdkantoor. ( Beamer & Videoconferencesysteem) TOP!

Herman Aarts
Rubix group

GISB heeft vorig jaar een Konftel audio-video-streaming systeem in onze collegezaal geïnstalleerd met twee PTZ camera’s. We kregen goed advies in de oriëntatiefase. De installatie werd keurig gedaan, flexibel meegedacht over de handigste aanpak. Het systeem werkt in de praktijk heel goed. Tevreden dus.

Erjen van Nierop
EFMI Busines school

Wij werken al enige tijd samen met GISB en zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Roel schakel ik ook in als onze klanten om audiovisuele vragen, dit tot tevredenheid van ons en onze klanten. Onlangs hebben we zelf audiovisueel systeem laten aansluiten en dit werkt ook prima.

Mark Wijgergangs
DrieO automatisering
Klantbeoordeling
Op basis van 24 reviews
9,2

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer