Zorg

Op zoek naar audiovisuele oplossingen

voor de zorg?

Patiënten overal in het gebouw goed informeren met 1 druk op de knop? Voortaan snel digitaal vergaderen met medische teams op andere locaties? Een professionele presentatie geven zonder technisch gedoe?

GISB levert audiovisuele oplossingen voor de zorg die door iederéén makkelijk te bedienen zijn. Ook zonder technische kennis.

Audiovisueel specialist GISB levert en installeert AV-oplossingen voor de zorg, bijvoorbeeld:

Wachtkamerscherm in uw wachtruimte

Je cliënten snel, eenvoudig en effectief informeren. Met een wachtkamerscherm van GISB wordt het mogelijk. Op een wachtkamerscherm kan je cliënt zien wanneer hij of zij aan de beurt is en waar hij zich moet melden. En dankzij de koppeling aan de huidige database kost het de assistente(s) een stuk minder tijd. GISB kan dit systeem binnen één of meerdere vestigingen uitrollen.

Presentatie- en vergadertechniek

Voortaan professioneel vergaderen en presenteren, met één simpele druk op de knop? GISB maakt het voor je mogelijk. Of het nu gaat om een beeldscherm of beamer, microfoon, touchscreen of digitaal whiteboard: we denken graag met je mee welke audiovisuele oplossing voor jullie situatie het beste resultaat geeft. Er is meer mogelijk dan je nu waarschijnlijk denkt!

Lees hier meer over presentatietechniek en AV-oplossingen voor de vergaderruimte.

Livestreamen

Steeds meer organisaties in de zorg maken gebruik van de mogelijkheden om te livestreamen. Hierbij wordt het beeld en geluid van de meeting of conferentie live via internet verzonden. Handig wanneer je een belangrijke gebeurtenis hebt waarbij je meerdere mensen op verschillende plekken bij wilt betrekken.

GISB zorgt ervoor dat de audiovisuele apparatuur supersimpel te bedienen is en stabiel werkt. Bijna al onze installaties staan met één druk op de knop klaar voor gebruik. De livestream wordt automatisch opgenomen en beveiligd opgeslagen. Na afloop wordt alles weer automatisch ingesteld voor de volgende gebruiker. Scheelt een hoop gedoe!

Videoconferentie, videobellen en digitaal vergaderen

Snel even een overleg met een medisch specialist op een andere locatie? Een specifieke casus bespreken? MDO houden met het team op afstand?

Met de digitale vergadertechniek van GISB heb je niet alleen kraakhelder beeld en geluid. Je kunt ook direct bestanden (beveiligd) delen, opmerkingen ter plaatse verwerken en opslaan op je eigen omgeving. Alles staat snel voor je klaar en zelfs zonder technische kennis werkt onze audiovisuele techniek supersimpel. Dat bespaart jou een hoop tijd en gedoe.

Lees hier meer over Videobellen en digitaal vergaderen.

Meer weten? Vrijblijvend advies?

Meer weten over onze mogelijkheden of een specifieke vraag met betrekking tot wachtkamerschermen? Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

Zeer betrouwbare partij. Roel van Gisbergen heeft ons perfect geholpen en staat voor kwaliteit.
Clickshare is niet het goedkoopste, maar wel het beste! Geen gedoe met kabels, adapters etc.
GISB komt het installeren, geeft duidelijke uitleg …. click en GO!
Er zijn veel verschillende mensen die er bij ons mee moeten kunnen werken en iedereen kan het, zelfs externe gasten.
We hebben Clickshare conference voor de online meetings en op een andere spreekkamer de gewone CS module.
Als je na aanschaf nog vragen hebt, is GISB altijd bereid je te helpen.
Floor Vossen
Helichem B.V.

GISB Audiovisueel heeft ons geweldig geholpen: uitstekende service voor een concurrerende prijs!

Huib Hielkema
Hielkema & co advocaten te Amsterdam

Goed advies en perfecte installatie zonder gezeur. Top!

Geurt-Jan van Ek
Senet
Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer