Zorg

Op zoek naar audiovisuele oplossingen

voor de zorg?

Patiënten overal in het gebouw goed informeren met 1 druk op de knop? Voortaan snel digitaal vergaderen met medische teams op andere locaties? Een professionele presentatie geven zonder technisch gedoe?

GISB levert audiovisuele oplossingen voor de zorg die door iederéén makkelijk te bedienen zijn. Ook zonder technische kennis.

Audiovisueel specialist GISB levert en installeert AV-oplossingen voor de zorg, bijvoorbeeld:

Wachtkamerscherm in uw wachtruimte

Je cliënten snel, eenvoudig en effectief informeren. Met een wachtkamerscherm van GISB wordt het mogelijk. Op een wachtkamerscherm kan je cliënt zien wanneer hij of zij aan de beurt is en waar hij zich moet melden. En dankzij de koppeling aan de huidige database kost het de assistente(s) een stuk minder tijd. GISB kan dit systeem binnen één of meerdere vestigingen uitrollen.

Presentatie- en vergadertechniek

Voortaan professioneel vergaderen en presenteren, met één simpele druk op de knop? GISB maakt het voor je mogelijk. Of het nu gaat om een beeldscherm of beamer, microfoon, touchscreen of digitaal whiteboard: we denken graag met je mee welke audiovisuele oplossing voor jullie situatie het beste resultaat geeft. Er is meer mogelijk dan je nu waarschijnlijk denkt!

Lees hier meer over presentatietechniek en AV-oplossingen voor de vergaderruimte.

Livestreamen

Steeds meer organisaties in de zorg maken gebruik van de mogelijkheden om te livestreamen. Hierbij wordt het beeld en geluid van de meeting of conferentie live via internet verzonden. Handig wanneer je een belangrijke gebeurtenis hebt waarbij je meerdere mensen op verschillende plekken bij wilt betrekken.

GISB zorgt ervoor dat de audiovisuele apparatuur supersimpel te bedienen is en stabiel werkt. Bijna al onze installaties staan met één druk op de knop klaar voor gebruik. De livestream wordt automatisch opgenomen en beveiligd opgeslagen. Na afloop wordt alles weer automatisch ingesteld voor de volgende gebruiker. Scheelt een hoop gedoe!

Videoconferentie, videobellen en digitaal vergaderen

Snel even een overleg met een medisch specialist op een andere locatie? Een specifieke casus bespreken? MDO houden met het team op afstand?

Met de digitale vergadertechniek van GISB heb je niet alleen kraakhelder beeld en geluid. Je kunt ook direct bestanden (beveiligd) delen, opmerkingen ter plaatse verwerken en opslaan op je eigen omgeving. Alles staat snel voor je klaar en zelfs zonder technische kennis werkt onze audiovisuele techniek supersimpel. Dat bespaart jou een hoop tijd en gedoe.

Lees hier meer over Videobellen en digitaal vergaderen.

Meer weten? Vrijblijvend advies?

Meer weten over onze mogelijkheden of een specifieke vraag met betrekking tot wachtkamerschermen? Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

Goede service en een leuk team. Doet zijn best om aan de wensen van de klant te voldoen, niks is onmogelijk voor hen!

Bryan Trappenberg
Fastned

GISB Audiovisueel heeft ons geweldig geholpen: uitstekende service voor een concurrerende prijs!

Huib Hielkema
Hielkema & co advocaten te Amsterdam

Service TOP! kwaliteit ook.

Marjolein Caanen
Huijbers Dakbedekkingen
Klantbeoordeling
Op basis van 48 reviews
9,4

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
13 september 2022
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we een gratis online training, in het gebruikt van onze producten. Zie het als een soort inloop spreekuur […]

Nieuw: training op locatie!
5 juli 2022
Nieuw: training op locatie!

Je kunt wel mooie apparatuur hebben, maar als deze niet gebruikt wordt is dat natuurlijk zonde. Net als jullie willen wij niets liever dan dat […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer