Videowalls

Videowall kopen?

Wij hebben dé oplossing!

Een videowall is een combinatie van displays die aan elkaar gekoppeld worden met een zo dun mogelijke rand (bezel). De losse displays worden aangestuurd waardoor een groot scherm ontstaat. Een videowall is een eyecatcher en een erg mooie oplossing voor het verspreiden van beeldmateriaal en informatie.

Een videowall is uitermate geschikt om de aandacht van voorbijgangers te trekken in etalages, showrooms of ontvangstruimtes. Maar ook om informatie weer te geven in treinstations en control rooms.

De schermen die deel uitmaken van de videowall kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Hierdoor past in bijna elke ruimte wel een videowall. Alle denkbare beeldverhoudingen kunnen gerealiseerd worden. Zowel in landscape als portret modus. Zelfs het diagonaal onder elkaar monteren van de schermen kan een mooi effect geven.

Waar kunnen we je bij helpen?

Videowall kopen? Om tot een perfecte oplossing te komen denken wij graag mee over de producten die het beste geschikt zijn voor jouw toepassing. Voor een videowall die bij een raam komt te staan, is het gebruikelijk om displays met een hoge lichtopbrengst te kiezen. Bij plaatsing in een binnenomgeving en waar mensen dicht bij kunnen komen, is het weer belangrijk om te letten op pixeldichtheid en de dikte van de rand (bezel). Er bestaan tegenwoordig al videowalls zonder rand. Wij maken voor de realisatie van een videowall uitsluitend gebruik van professionele displays die 24/7 probleemloos aan kunnen staan. Hiervoor zijn de displays onder andere uitgerust met een speciale koeling.

Uitgebreide mogelijkheden

In bepaalde toepassingen kan het wenselijk zijn om niet een enkel beeld input te hebben maar meerdere beelden verdeeld over de videowall. We noemen dit Picture In Picture (PIP) of Picture And Picture (PAP). Een mooi voorbeeld is een control room. Naast het live-data screen kunnen dan ook lokale beelden van bijvoorbeeld een laptop en vaste PC over de videowall verdeeld worden. De totale indeling van de videowall kan naar wens worden aangepast. Ook de bediening van de indeling maken we eenvoudig om aan te passen door middel van een touchpanel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een videowall of ben je overtuigd van de voordelen en wil je een videowall kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met GISB. Wij hebben voor iedere situatie de juiste videowall oplossing.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5