Horeca

Op zoek naar audiovisuele oplossingen

voor in de horeca?

Een digitale menukaart? Gasten snel informeren of welkom heten? Het perfecte licht en geluid in een mum van tijd?

Bij GISB helpen we je met audiovisuele oplossingen voor jouw horecazaak. We geven merkonafhankelijk advies en leveren vakkundig. Al onze techniek is supersimpel te bedienen. Ook door medewerkers zonder enige technische kennis.

Audiovisueel GISB kan je onder andere helpen met

De digitale menukaart en informatieschermen

Een strakke en moderne uitstraling met een digitale menukaart? Gasten hongerig maken met grote foto’s van krakend verse gerechten? De wijn van de week of een speciale actie automatisch promoten? Met een informatiescherm van GISB kun je niet alleen je digitale menukaart kwijt. Het is ook een manier om de beleving van je zaak te upgraden, je gasten welkom te heten en speciale acties te promoten.

GISB denkt graag met je mee welke audiovisuele mogelijkheden in jouw horecazaak een mooie toevoeging zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat de informatieschermen netjes gemonteerd worden (vaarwel kabelspaghetti!) én supersimpel te bedienen en beheren zijn. Ook door medewerkers zonder enige technische kennis.

Meer weten? We denken graag vrijblijvend met je mee. Vul het formulier onderaan deze pagina in. We nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Geluidsinstallaties & muziekcomputers voor de horeca

Het perfecte geluid in je horecazaak? GISB helpt je onder andere met een geluidsinstallatie die past bij jouw horecazaak. We denken daarbij graag met je mee. Of het nu gaat om een subtiel en sfeervol achtergrondmuziekje, een helder microfoongeluid of stevige feestmuziek. GISB levert en installeert een geluidsinstallatie met goede klank op alle volumes.

En uiteraard: altijd makkelijk te bedienen, ook zonder technische kennis.

Voor horecagelegenheden levert Audiovisueel Specialist GISB ook muziekcomputers voor de horeca. Deze is speciaal ontwikkeld om jou te helpen met de juiste muziek voor je horecaruimte. Alle nummers zijn beschikbaar via een internetverbinding. Per muziekstijl zijn er afspeellijsten beschikbaar. Verder kun je veel beluisterde muziek ook downloaden.

Meer weten? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verlichting voor uw horecagelegenheid

De verlichting van je ruimte bepaalt een groot deel van het uiterlijk en de sfeer. Met led verlichting werken we met allerlei kleuren en verschillende lichtsterktes. Zo kunnen voor de perfecte atmosfeer voor jouw zaak creëren. En met de supersimpele bediening heb je binnen enkele seconden een compleet andere sfeer in je zaak. Het knoppenpaneel is zo eenvoudig dat zelfs de meest a-technische medewerkers er mee kunnen werken.

Meer weten?
GISB denkt graag vrijblijvend met je mee welke audiovisuele middelen voor jouw horecazaak een mooie toevoeging zouden zijn. Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

Wij zijn zeer tevreden over de advisering en uitvoering van de geluidsinstallatie die door jullie aan ons is geleverd, t.b.v. het Kijk en Luistermuseum in Bennekom.

Johan van der Pol
Museum Bennekom

Zijn sterkte is dat hij van een complexe situatie op AV gebied iets heel toegankelijks kan maken. Dit doet hij door ervoor te zorgen dat je met een druk op de knop bijvoorbeeld een presentatie kan geven. Hij luistert goed naar de behoefte van de klant en gaat door tot het voor iedereen naar wens is. Daarom beveel ik GISB aan bij mijn klanten omdat ik het dan met volste vertrouwen uit handen kan geven.

Marloes van Hulst
Smit Visual

“Het resultaat is een zaal met prachtige, toegankelijke technische voorzieningen. Een resultaat zoals we nog niet eerder hebben gezien op de TU/e campus. Iedereen is vol lof over deze zaal. Complimenten aan Roel en zijn team.”

Lucas Asselbergs
TU/e, Eindhoven
Klantbeoordeling
Op basis van 48 reviews
9,4

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
13 september 2022
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we een gratis online training, in het gebruikt van onze producten. Zie het als een soort inloop spreekuur […]

Nieuw: training op locatie!
5 juli 2022
Nieuw: training op locatie!

Je kunt wel mooie apparatuur hebben, maar als deze niet gebruikt wordt is dat natuurlijk zonde. Net als jullie willen wij niets liever dan dat […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer