Horeca

Op zoek naar audiovisuele oplossingen

voor in de horeca?

Een digitale menukaart? Gasten snel informeren of welkom heten? Het perfecte licht en geluid in een mum van tijd?

Bij GISB helpen we je met audiovisuele oplossingen voor jouw horecazaak. We geven merkonafhankelijk advies en leveren vakkundig. Al onze techniek is supersimpel te bedienen. Ook door medewerkers zonder enige technische kennis.

Audiovisueel GISB kan je onder andere helpen met

De digitale menukaart en informatieschermen

Een strakke en moderne uitstraling met een digitale menukaart? Gasten hongerig maken met grote foto’s van krakend verse gerechten? De wijn van de week of een speciale actie automatisch promoten? Met een informatiescherm van GISB kun je niet alleen je digitale menukaart kwijt. Het is ook een manier om de beleving van je zaak te upgraden, je gasten welkom te heten en speciale acties te promoten.

GISB denkt graag met je mee welke audiovisuele mogelijkheden in jouw horecazaak een mooie toevoeging zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat de informatieschermen netjes gemonteerd worden (vaarwel kabelspaghetti!) én supersimpel te bedienen en beheren zijn. Ook door medewerkers zonder enige technische kennis.

Meer weten? We denken graag vrijblijvend met je mee. Vul het formulier onderaan deze pagina in. We nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Geluidsinstallaties & muziekcomputers voor de horeca

Het perfecte geluid in je horecazaak? GISB helpt je onder andere met een geluidsinstallatie die past bij jouw horecazaak. We denken daarbij graag met je mee. Of het nu gaat om een subtiel en sfeervol achtergrondmuziekje, een helder microfoongeluid of stevige feestmuziek. GISB levert en installeert een geluidsinstallatie met goede klank op alle volumes.

En uiteraard: altijd makkelijk te bedienen, ook zonder technische kennis.

Voor horecagelegenheden levert Audiovisueel Specialist GISB ook muziekcomputers voor de horeca. Deze is speciaal ontwikkeld om jou te helpen met de juiste muziek voor je horecaruimte. Alle nummers zijn beschikbaar via een internetverbinding. Per muziekstijl zijn er afspeellijsten beschikbaar. Verder kun je veel beluisterde muziek ook downloaden.

Meer weten? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Verlichting voor uw horecagelegenheid

De verlichting van je ruimte bepaalt een groot deel van het uiterlijk en de sfeer. Met led verlichting werken we met allerlei kleuren en verschillende lichtsterktes. Zo kunnen voor de perfecte atmosfeer voor jouw zaak creëren. En met de supersimpele bediening heb je binnen enkele seconden een compleet andere sfeer in je zaak. Het knoppenpaneel is zo eenvoudig dat zelfs de meest a-technische medewerkers er mee kunnen werken.

Meer weten?
GISB denkt graag vrijblijvend met je mee welke audiovisuele middelen voor jouw horecazaak een mooie toevoeging zouden zijn. Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan vooral onderstaande referenties.

 

“In een soepel overleg zijn we met GISB audiovisueel tot een plan gekomen dat werkt. Onze collega’s en klanten ervaren veel gebruikersgemak bij het gebruik van de audiovisuele middelen. GSIB is een prettige samenwerkingspartner.”

Joos Vaessens
PGOsupport
Goede ervaring met GISB Audiovisueel. Op een van onze kantoren hebben zij een unit neergezet. Zeer gebruiksvriendelijk en perfect afgewerkt.
Arjan Wiegerinck
Techsharks

Wij werken al enige tijd samen met GISB en zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Roel schakel ik ook in als onze klanten om audiovisuele vragen, dit tot tevredenheid van ons en onze klanten. Onlangs hebben we zelf audiovisueel systeem laten aansluiten en dit werkt ook prima.

Mark Wijgergangs
DrieO automatisering
Klantbeoordeling
Op basis van 24 reviews
9,2

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer