Verlichting

Verlichting

voor de presentatieruimte

Professioneel presenteren? Vergeet het licht in de presentatieruimte niet!
De juiste verlichting van de presentatieruimte of vergaderruimte wordt vaak vergeten. En dat terwijl het enorm belangrijk is. Want hoe vaak kwam het wel niet voor, dat de presentatie niet goed te zien was omdat de ruimte te licht was? Of dat het licht uit moest in de vergaderruimte… en het vervolgens weer te donker was om je aantekeningen of de spreker nog te zien? Juist. Vergeet de verlichting van de presentatieruimte dus niet!

Weghalen en/of toevoegen van lichtbronnen

De verlichting in een presentatie- of vergaderruimte luistert vaak heel nauw. Projectieschermen (en soms displays) zijn gevoelig voor externe lichtbronnen. Een raam kan al zoveel zonlicht binnenlaten, dat je de projectie op het scherm nauwelijks nog kunt zien. Daar gáát je presentatie!

Echter: als we lichtbronnen weghalen of uitschakelen, kan het weer nodig zijn om extra verlichting in de presentatieruimte te plaatsen om de spreker goed in beeld te brengen. Vooral in combinatie met een video-opname, is het al gauw nodig om de spreker weer apart uit te lichten met spots. Deze lampen kunnen zo gericht worden dat het projectiescherm er geen last van heeft, maar de spreker toch goed uitgelicht is.

Met één druk op de knop de perfecte belichting

Klinkt het regelen van de juiste verlichting als ingewikkeld? Hoe zou het voor je zijn dat wanneer je de beamer inschakelt, automatisch de juiste verlichting ingeschakeld wordt? Waarbij én het beeldscherm/projectie én de spreker (én het licht in de ruimte zelf) precies passen bij je presentatie? Klinkt goed?

GISB kan voor jou de perfecte belichting “voorprogrammeren”. We integreren het dan in de centrale bediening. Zo heb je met één druk op de knop de juiste instelling te pakken.

Ons doel is de bediening voor de verlichting van de presentatieruimte of vergaderruimte voor iedereen begrijpelijk te maken. Door verlichting mee te nemen in de centrale bediening kan alles binnen enkele seconden klaar staan voor gebruik.

Van klein tot groot; gekleurd sfeerlicht

Naast functionele aanpassingen in het lichtplan kan GSIB ook sfeerverlichting integreren in de bediening. Denk bijvoorbeeld aan gekleurde verlichting in het plafond veranderen of dimmen. Met één druk op de knop kan de hele ruimte omgetoverd worden tot de gewenste kleur, lichtsterkte en sfeer. Inderdaad: professioneel presenteren, met één druk op de knop!

Laat je adviseren over de verlichting van je presentatieruimte of vergaderruimte
Wanneer je professioneel wilt presenteren of vergaderen, denk dan niet alleen aan het beeldscherm, beamer en teleconferentie. Laat je ook adviseren over het licht zodat je het hele project in één keer goed uitrolt en daar jaren profijt van hebt.

We denken graag met je mee welke audiovisuele oplossingen voor jouw bedrijf het beste en meest gebruiksvriendelijke resultaat geven. Neem contact met ons op en we komen graag kennis maken.

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5