Whiteboardwanden met schermen

Digitaal whiteboard

GISB

Overweeg je een (digitaal) whiteboard of whiteboard wand te kopen? De kans is groot dat er veel meer mogelijk is dan je nu waarschijnlijk denkt.

Bij GISB helpen we o.a. met een digitaal whiteboard of complete whiteboard wand voor je vergaderruimte die mooi én functioneel én supersimpel te gebruiken is. Uiteraard vakkundig geïnstalleerd en met jaren garantie.

  • Helemaal op maat te maken: van heel klein tot reusachtig.
  • Geen vorm is ons te gek.
  • Full colour bedrukking mogelijk, voor bijvoorbeeld je logo.
  • Strak design: een geweldige eyecatcher in de vergaderruimte.
  • Gegarandeerd 25 jaar lang wit dankzij een dubbele laag emaille.
  • Mogelijk in combinatie met geïntegreerd display.
  • Mogelijk in combinatie met beamer.
  • Alle apparatuur netjes weggewerkt en geen kabelspaghetti.
  • 25 jaar garantie op schrijfbaarheid en uitwisbaarheid.

Digitaal / interactief whiteboard

Een digitaal whiteboard van GISB is een whiteboardwand met een display in het midden. De schermen zijn eenvoudig te bedienen met een knoppenpaneel. Het scherm wordt vaak gecombineerd met een draadloos presentatiesysteem zoals de Barco Clickshare. Alle kabels werken we netjes voor je weg en de techniek is volgens het GISB-principe: supersimpel. Op deze manier heb je een interactieve presentatieoplossing waar direct aantekeningen op het whiteboard kunnen worden gemaakt. Uiteraard is het ook mogelijk om een whiteboardwand zonder scherm te plaatsen.

Interactief whiteboard: projecteren op je whiteboard

Het is ook mogelijk om op de whiteboardwanden te projecteren. In dat geval kan het whiteboard helemaal als whiteboard gebruikt worden, én als projectievlak. We bieden dan een speciaal mat type whiteboard aan wat daarvoor geschikt is.

Grote digitale whiteboard wanden

GISB monteert de whiteboard wanden iets van de muur af, waardoor de whiteboard wand nog beter tot zijn recht komt in de ruimte. Het is daardoor mogelijk om bijvoorbeeld videoconferentie apparatuur in de whiteboard wand te integreren.

De witte panelen zitten met magneten aan een constructie vast, waardoor je altijd nog bij de apparatuur kunt. We leveren onze whiteboard wanden altijd netjes afgewerkt (geen kabelspaghetti!) én inclusief schrijfkit. Dit maakt voor de gebruikers ook direct duidelijk dat het een whiteboard is. Want we geven toe… ze zijn bijna te mooi om op te tekenen!

Advies nodig welk whiteboard je het beste kunt kopen voor jouw bedrijf?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een digitaal whiteboard in jouw specifieke situatie? We laten je graag prachtige en gebruiksvriendelijke voorbeelden zien van wat er mogelijk is voor jouw bedrijf. We komen graag langs om kennis te maken. Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5