Videoconferentie oplossingen

Videoconferentie

Apparatuur voor videovergaderen

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om te kunnen videobellen met collega’s op een andere locatie? Zitten er meerdere deelnemers in de ruimte die verstaanbaar en zichtbaar moeten zijn? Wil je de mogelijkheid hebben om je presentatie te kunnen delen in de videocall? Voor videobellen zijn verschillende mogelijkheden, lees hier welke mogelijkheden we jou kunnen bieden.

Bij GISB helpen we je om te videovergaderen zonder gedoe:

  • Iedereen aan tafel perfect verstaanbaar, ongeacht de grootte van de ruimte.
  • Alle deelnemers goed in beeld, hoe groot de groep ook is.
  • Of je nu met Microsoft Teams, Zoom of Google Meet werkt, wij hebben een passende oplossing.
  • Deel je presentatie direct met alle deelnemers in de conferentie.
  • Nooit meer met meerdere mensen ongemakkelijk achter één laptop of conferentietelefoon.
  • Geen slordige kabels, microfoons, camera’s en luidsprekers in de ruimte, maar alles netjes en strak weggewerkt.

Verschillende videoconferencing oplossingen:

GISB biedt vijf typen videoconferentieapparatuur aan voor vergaderruimtes. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. Vervolgens installeren we deze vakkundig voor je en krijg je een duidelijke instructie over de werking.

Logitech TAP

Ben je op zoek naar een oplossing die super makkelijk werkt zonder dat je daar een laptop voor nodig hebt? Check dan deze Logitech TAP oplossing. Met letterlijk één druk op de knop zit je met z’n allen in de Teams, Zoom of Google meeting. Simpeler dan dit kan het niet worden.

USB videoconferentie oplossingen

De USB videoconferentie oplossingen zorgen ervoor dat je een videocall start vanaf je eigen laptop, met je eigen software. Dit is dus super flexibel. Het enige wat wij doen is zorgen dat jouw laptop d.m.v. één usb kabel een extra ruimte microfoon, een camera en luidspreker krijgt.

Clickshare conference

Wil je draadloos videobellen in je vergaderruimte? Dan is de clickshare conference de juiste oplossing voor jou. Het werkt super snel en er komt geen kabel aan te pas.

Videoconferentie voor webinars, trainingen en lessen

Je geeft een training maar je wilt zowel de fysiek aanwezigen als de online studenten interactief laten deelnemen? Maak dan gebruik van onze videoconferencing oplossing op een statief. Deze is speciaal bedacht voor het blended onderwijs.

Mobiele videoconferentie

Heb je geen vaste ruimte beschikbaar voor videoconferentie, maar wil te toch met meerdere personen goed zichtbaar en verstaanbaar zijn in de call? Dan kan deze oplossing een mooie uitkomst zijn.

Nureva audio

Nureva heeft een uniek microfoonsysteem ontwikkeld, speciaal voor videoconferentie ruimtes. Dit product kan geïntegreerd worden in een van bovenstaande oplossingen. Meer informatie.

Succesvol videovergaderen in jouw organisatie?

Laten we kijken wat voor jou het meeste passend is. We adviseren je graag, merkonafhankelijk en persoonlijk. We nemen ook demo materialen mee en laten je direct zien hoe het werkt. Neem vrijblijvend contact op met GISB.

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vindt u een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 15 reviews
9,7