Videoconferentie oplossingen

Videoconferentie

Apparatuur voor videovergaderen

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om te kunnen video vergaderen met collega’s op een andere locatie? Zitten er meerdere deelnemers in de ruimte die verstaanbaar en zichtbaar moeten zijn? Wil je de mogelijkheid hebben om je presentatie te kunnen delen in de videocall? Voor videobellen zijn verschillende mogelijkheden, lees hier welke mogelijkheden we jou kunnen bieden.

Bij GISB helpen we je om te video vergaderen zonder gedoe:

  • Iedereen aan tafel perfect verstaanbaar, ongeacht de grootte van de ruimte.
  • Alle deelnemers goed in beeld, hoe groot de groep ook is.
  • Of je nu met Microsoft Teams, Zoom, Webex of Google Meet werkt, wij hebben een passende oplossing.
  • Deel je presentatie direct met alle deelnemers in de call.
  • Nooit meer met meerdere mensen ongemakkelijk achter één laptop of conferentietelefoon.
  • Geen slordige kabels, microfoons, camera’s en luidsprekers in de ruimte, maar alles netjes en strak weggewerkt.

Welke mogelijkheden zijn er precies?

Bij de aanschaf van een videoconferentie oplossing met de juiste videoconferencing apparatuur voor in een vergaderruimte zijn er in basis drie mogelijkheden voor een eindgebruiker. Dit gaat dan op de eerste plaats over de manier waarop de oplossing werkt, niet over het aantal microfoons en welke camera. We hebben de volgende drie opties:

 


Teams Rooms

Een Teams Rooms is een oplossing van Microsoft die het mogelijk maakt om Teams in een vergaderruimte te gebruiken. Ben je op zoek naar een oplossing die super makkelijk werkt zonder dat je iets aan moet sluiten op een laptop? Dan is dit de zeker de makkelijkste manier voor gebruikers om te kunnen videobellen in een vergaderruimte. Met letterlijk één druk op de knop ben je aan het video vergaderen en is iedereen zichtbaar en verstaanbaar. Met juiste hardware is deze oplossing in iedere ruimte te realiseren, van klein tot groot.

Hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Check het op deze pagina inclusief een handig filmpje waarin we de oplossing uitleggen: Teams Rooms


BYOD room bekabeld

Zoals gezegd neemt bij een BYOD room de gebruiker een laptop mee de vergaderruimte in. De videoconferentie wordt  gestart zoals de gebruiker al gewend is.  De laptop krijgt via een draadloze USB dongle (Barco Clickshare Conference) verbinding met de ruimte camera, microfoon(s), luidspreker(s) én het beeldscherm. Een call werkt exact hetzelfde als wanneer je alleen achter je laptop zit, alleen dan met de apparatuur in de ruimte. Je laptop is dus het draadloze hart van de videocall. Bij draadloos ga je wellicht twijfelen over de stabiliteit, maar je zorgen zijn onterecht. We garanderen je dat dit écht werkt! Met juiste hardware is deze oplossing in iedere ruimte te realiseren, van klein tot groot.

Hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Check het op deze pagina inclusief een handig filmpje waarin we de oplossing uitleggen: BYOD room bekabeld


BYOD room draadloos

Bij een BYOD room neemt de gebruiker een laptop mee de vergaderruimte in. BYOD staat namelijk voor Bring Your Own Device. Op de laptop wordt de videocall gestart zoals de gebruiker al gewend is. De laptop krijgt via een draadloze USB dongle (Barco Clickshare Conference) verbinding met de ruimte camera, microfoon(s), luidspreker(s) én het beeldscherm. Een call werkt exact hetzelfde als wanneer je alleen achter je laptop zit, alleen dan met de apparatuur in de ruimte. Je laptop is dus het draadloze hart van de videocall. Bij draadloos ga je wellicht twijfelen over de stabiliteit, maar  je zorgen zijn onterecht. We garanderen je dat dit écht werkt! Met juiste hardware is deze oplossing in iedere ruimte te realiseren, van klein tot groot.

Hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn? Check het op deze pagina inclusief een handig filmpje waarin we de oplossing uitleggen: BYOD room draadloos

Succesvol video vergaderen in jouw organisatie? Een vrijblijvende demo?

Laten we kijken wat voor jouw ruimte het meeste passend is. We zijn overtuigd van de videoconferentie oplossingen die we aanbieden en laten deze ook graag aan je zien, dan weet je direct hoe het werkt. Neem vrijblijvend contact op met GISB, je wordt er zeker een stuk wijzer van!

Gerelateerde cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5