BYOD room draadloos

BYOD room draadloos

Clickshare conference

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om draadloos te kunnen videobellen met collega’s op een andere locatie? Zitten er meerdere deelnemers in de ruimte die verstaanbaar en zichtbaar moeten zijn? Met onze “Bring your own device” of kortweg BYOD oplossingen zoals we op deze pagina beschrijven kun je met elke laptop draadloos een videocall starten in een vergaderruimte. Het voordeel van zo’n BYOD oplossing is dat deze met alle webconferencing tools werkt. Of je nu Zoom, Microsoft Teams of Google Meet gebruikt, het werkt allemaal. Jouw laptop is het hart van de oplossing, super flexibel dus!

De Clickshare Conference werkt altijd in combinatie met een USB videoconference oplossing welke bestaat uit een camera, microfoon en luidspreker. De Clickshare zorgt ervoor dat jouw laptop draadloos met de videoconference oplossing verbindt, en dat binnen 10 seconden! Start vervolgens de call in het door jou gekozen platform en je zult zien dat je laptop direct overschakelt naar de ruimte camera.

Voor elk type ruimte een Clickshare Conference

De Clickshare Conference is er in drie varianten;  De CX 20, CX30 en de CX50.

We kunnen de BYOD room draadloos leveren voor elke ruimte, van klein tot groot. Maak bij ons je wensen kenbaar en wij helpen je verder. Ook in een ruimte met een bestaande beamer of beeldscherm kunnen wij de oplossingen implementeren. Hieronder staan enkele voorbeelden van oplossingen die we hebben gerealiseerd. Je ziet hierin de variatie tussen een soundbar, plafondmicrofoons, tafelmicrofoons en zelfs mobiele oplossingen.

Een demo op locatie?

Wil je zo’n Clickshare Conference oplossing een keer proberen? Dat kan! We hebben een demoset die je kunt testen. We komen er graag mee bij je langs. Neem even contact met ons op om een afspraak te plannen.

Naast deze draadloze oplossingen hebben we ook nog andere oplossingen voor videobellen in een vergaderruimtes. Kijk op deze pagina voor het overzicht van onze oplossingen.

 

ClickShare trade-in programma

Heb je al een tool om draadloos te presenteren? Wellicht kom je in aanmerking voor het ClickShare trade-in programma waarmee je een aantrekkelijke korting krijgt op de aanschaf van een nieuwe ClickShare. Kijk hier voor meer info.

Klantbeoordeling
Op basis van 69 reviews
9,6