Draadloos videobellen

Clickshare Conference

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om draadloos te kunnen videobellen in een vergaderruimte? Wil je een highend vergaderruimte die ook nog eens super eenvoudig werkt? Dan heb je de Clickshare Conference nodig. Deze zorgt ervoor dat jij draadloos kunt presenteren én kunt videobellen. Of je nu Zoom, Microsoft Teams of Google Meet gebruikt, het werkt allemaal. Jouw laptop is het hart van de oplossing, super flexibel dus!

De Clickshare Conference werkt altijd in combinatie met een USB videoconference oplossing welke bestaat uit een camera, microfoon en luidspreker. De Clickshare zorgt ervoor dat jouw laptop draadloos met de videoconference oplossing verbindt, en dat binnen 10 seconden! Start vervolgens de call in het door jou gekozen platform en je zult zien dat je laptop direct overschakelt naar de ruimte camera.

Voor elk type ruimte een Clickshare Conference

Of je nu een oplossing zoekt voor een kleine vergaderruimte of voor een grote boardroom, we hebben altijd een passende oplossing. Maak bij ons je wensen kenbaar en we geven een passend advies. De Clickshare Conference is er in drie varianten en is te combineren met al onze usb videoconference oplossingen.

Een demo op locatie?

Wil je zo’n Clickshare Conference oplossing een keer proberen? Dat kan! We hebben een demoset die je kunt testen. We komen er graag mee bij je langs. Neem even contact met ons op om een afspraak te plannen.

Naast deze draadloze oplossingen hebben we ook nog andere oplossingen voor videobellen in een vergaderruimtes. Kijk op deze pagina voor het overzicht van onze oplossingen.

 

ClickShare trade-in programma

Heb je al een tool om draadloos te presenteren? Wellicht kom je in aanmerking voor het ClickShare trade-in programma waarmee je een aantrekkelijke korting krijgt op de aanschaf van een nieuwe ClickShare. Kijk hier voor meer info.

Klantbeoordeling
Op basis van 15 reviews
9,7