Advocatuur

Virtuele zittingen, een online rechtszaak

Een online zitting via Skype is in de advocatuur tegenwoordig de dagelijkse gang van zaken. Advocaten communiceren steeds vaker online met cliënten, rechtszaken vinden regelmatig op afstand plaats. Even wennen voor alle partijen. Een goede en veilige verbinding is vereist.

We merken dat er behoefte is aan professionalisering. Dat is mogelijk!
GISB helpt je met oplossingen op het gebied van videobellen in vergaderruimtes en het geven van professionele webinars.

Videobellen tijdens rechtszaken, vanuit een rechtszaal of vergaderruimte.

Rechtszaken afhandelen via videobellen is naar grote waarschijnlijkheid de toekomst. Naast fysieke zittingen, wordt er druk nagedacht over online verbeterslagen. Het realiseren van een overleg of zitting met meerdere personen in bijvoorbeeld de rechtbank, met de mogelijkheid om vanuit andere locaties in te bellen. Rechtszaken kunnen ook op afstand vlekkeloos verlopen, met duidelijke instructies en een goede verbinding.

Voor het videobellen in jouw vergaderruimte hebben we verschillende oplossingen. Wij zorgen dat met de juiste microfoons en camera’s iedereen in de ruimte goed zichtbaar en verstaanbaar is. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat het super makkelijk werkt met Teams, Zoom, Webex en Skype for Business. We bekijken per situatie welke oplossing het beste past. Op deze pagina lees je alles over onze videoconferentie oplossingen.

Een professioneel webinar maken? GISB levert de juiste oplossing

Informatie overdragen aan klanten of cursisten gebeurt steeds vaker online. Als je zelf professionele online cursussen, lessen of trainingen wilt livestreamen, of als je zelf productvideo’s of een webinar op wilt nemen, dan heb je daarvoor de juiste apparatuur nodig. Met de GISB mobiele webinar studio, kan iedere gebruiker heel gemakkelijk zelf opnames maken. De mobiele studio heeft slechts enkele knoppen, waardoor deze zeer eenvoudig te gebruiken is.

Met goede draadloze microfoons, de beste camerabeelden en de mogelijkheid om presentaties toe te  voegen, kunnen professionele webinars en presentaties gegeven worden vanuit jullie eigen mini studio. En niet te vergeten: al onze oplossingen maken we zo gemakkelijk mogelijk, zodat je geen techneut hoeft te zijn om ze kunnen gebruiken. Op deze pagina lees je alles over onze webinar oplossingen.

Een online demo?

Interessant, maar geen idee hoe dit in jouw situatie het beste opgepakt kan worden? Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en een gratis demo. We laten zien hoe gemakkelijk dit te integreren is in jullie systeem.

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

Zeer betrouwbare partij. Roel van Gisbergen heeft ons perfect geholpen en staat voor kwaliteit.
Clickshare is niet het goedkoopste, maar wel het beste! Geen gedoe met kabels, adapters etc.
GISB komt het installeren, geeft duidelijke uitleg …. click en GO!
Er zijn veel verschillende mensen die er bij ons mee moeten kunnen werken en iedereen kan het, zelfs externe gasten.
We hebben Clickshare conference voor de online meetings en op een andere spreekkamer de gewone CS module.
Als je na aanschaf nog vragen hebt, is GISB altijd bereid je te helpen.
Floor Vossen
Helichem B.V.

Vanaf start een klik, duidelijke uitleg over wederzijdse verwachtingen. Zeggen wat ze doen én doen wat ze zeggen. Keurige oplevering van de conference oplossing met duidelijke instructies. Zeer tevreden over GISB.

Richard van Goor
MC-Europe

Onlangs heeft GISB een Polycom Videoconference bij ons geinstalleerd.
Een perfecte oplossing voor bv een Teams meeting waarbij aan onze kant 6 deelnemers zitten. Het systeem kan ze alle 6 in een shot laten zien of inzoomen op de spreker.

Echt een professionele oplossing die werkt!
Service van GISB is ook heel goed en ervaren. Snelle levering in verband met een geplande vergadering was geen probleem. Ook telefonisch nog goede ondersteuning gekregen.

Kortom, een tevreden klant!

Rene Hermans
WIPRO united
Klantbeoordeling
Op basis van 61 reviews
9,6

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
3 februari 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.00 uur een gratis online training in het gebruikt van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer