Advocatuur

Virtuele zittingen, een online rechtszaak

Een online zitting via Skype is in de advocatuur tegenwoordig de dagelijkse gang van zaken. Advocaten communiceren steeds vaker online met cliënten, rechtszaken vinden regelmatig op afstand plaats. Even wennen voor alle partijen. Een goede en veilige verbinding is vereist.

We merken dat er behoefte is aan professionalisering. Dat is mogelijk!
GISB helpt je met oplossingen op het gebied van videobellen in vergaderruimtes en het geven van professionele webinars.

Videobellen tijdens rechtszaken, vanuit een rechtszaal of vergaderruimte.

Rechtszaken afhandelen via videobellen is naar grote waarschijnlijkheid de toekomst. Naast fysieke zittingen, wordt er druk nagedacht over online verbeterslagen. Het realiseren van een overleg of zitting met meerdere personen in bijvoorbeeld de rechtbank, met de mogelijkheid om vanuit andere locaties in te bellen. Rechtszaken kunnen ook op afstand vlekkeloos verlopen, met duidelijke instructies en een goede verbinding.

Voor het videobellen in jouw vergaderruimte hebben we verschillende oplossingen. Wij zorgen dat met de juiste microfoons en camera’s iedereen in de ruimte goed zichtbaar en verstaanbaar is. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat het super makkelijk werkt met Teams, Zoom, Webex en Skype for Business. We bekijken per situatie welke oplossing het beste past. Op deze pagina lees je alles over onze videoconferentie oplossingen.

Een professioneel webinar maken? GISB levert de juiste oplossing

Informatie overdragen aan klanten of cursisten gebeurt steeds vaker online. Als je zelf professionele online cursussen, lessen of trainingen wilt livestreamen, of als je zelf productvideo’s of een webinar op wilt nemen, dan heb je daarvoor de juiste apparatuur nodig. Met de GISB mobiele webinar studio, kan iedere gebruiker heel gemakkelijk zelf opnames maken. De mobiele studio heeft slechts enkele knoppen, waardoor deze zeer eenvoudig te gebruiken is.

Met goede draadloze microfoons, de beste camerabeelden en de mogelijkheid om presentaties toe te  voegen, kunnen professionele webinars en presentaties gegeven worden vanuit jullie eigen mini studio. En niet te vergeten: al onze oplossingen maken we zo gemakkelijk mogelijk, zodat je geen techneut hoeft te zijn om ze kunnen gebruiken. Op deze pagina lees je alles over onze webinar oplossingen.

Een online demo?

Interessant, maar geen idee hoe dit in jouw situatie het beste opgepakt kan worden? Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en een gratis demo. We laten zien hoe gemakkelijk dit te integreren is in jullie systeem.

Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan vooral onderstaande referenties.

 

GISB heeft vorig jaar een Konftel audio-video-streaming systeem in onze collegezaal geïnstalleerd met twee PTZ camera’s. We kregen goed advies in de oriëntatiefase. De installatie werd keurig gedaan, flexibel meegedacht over de handigste aanpak. Het systeem werkt in de praktijk heel goed. Tevreden dus.

Erjen van Nierop
EFMI Busines school

“GISB biedt een uitstekende service. Niet alleen wat betreft de installatie, maar ook op het vlak van advies en begeleiding hebben we de samenwerking als heel goed ervaren.”

Erwin van de Schoot
Simac, Veldhoven

Hele fijne ervaringen met GISB AV. Goed advies en meedenkend

Freek Noordenbos
Stagefreaks
Klantbeoordeling
Op basis van 24 reviews
9,2

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer