Conferentiecentra en hotels

Op zoek naar audiovisuele oplossingen

voor conferentiecentra en hotels?

Professionele presentatietechniek die klaar staat in enkele seconden? Een vergadering of videoconferentie houden zonder technisch gedoe?
Audiovisueel Specialist GISB levert AV oplossingen die voor iedere gebruiker supersimpel zijn en klaar staan met één druk op de knop. Ook zonder technische kennis.

GISB helpt conferentiecentra en hotels o.a. met de volgende AV oplossingen:

Presentatie- en vergadertechniek

GISB levert en installeert AV techniek voor de vergaderruimtes, zoals beamers, beeldschermen en microfoons. Of touchscreens, (digitale) whiteboards en draadloze presentatietools. Maar ook techniek om te livestreamen of een videoconferentie te houden.

GISB zorgt voor een vakkundige installatie, die supersimpel te gebruiken is voor al je gasten en bijna altijd klaar staat in een paar seconden. Dat is duurzame kwaliteit waar je jaren later nog steeds plezier van hebt.

Automatisch koppelen van ruimtes (AV-techniek gaat automatisch mee!)

Vergaderruimtes worden steeds vaker flexibel ingedeeld met schuifwanden. Voor die situaties zorgt GISB ervoor dat het geluid en beeld in koppelbare ruimtes automatisch omschakelt. De automatisering van het projectiescherm, dimmen van verlichting, inschakelen van microfoons etc. wordt eveneens meegenomen in de bediening.

Geluidsinstallaties en muziekcomputers

Een warm welkomstmuziekje voor je gasten in de lobby of je conferentiecentrum? Met de juiste muziek verbeter je de klantbeleving direct. Wij denken graag mee over een installatie die geschikt is voor uw toepassing.

Lees hier verder over geluidsinstallaties voor meer informatie of neem onderaan deze pagina vrijblijvend contact op.

Informatieschermen en narrowcasting.

Je gasten simpel en snel informeren? Alle activiteiten, openingsuren of het laatste nieuws met één druk op de knop? De gasten hartelijk welkom heten of de actuele aanbiedingen promoten?

Met de informatieschermen van GISB wordt het een fluitje van een cent. Het centrale beheer is extreem eenvoudig. Dus: ook te bedienen door medewerkers zónder enige technische kennis. We bieden verschillende typen displays, in allerlei vormen en maten. Zelfs een videowall behoort tot de mogelijkheden. We laten je graag inspirerende voorbeelden zien van hotels en conferentiecentra die je voorgingen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ruimtereserveringssystemen

Een strakke planning maken voor de reservering van je ruimtes? Geen onnodige tijd verkwisten aan technisch beheer en nooit meer een dubbel geboekte ruimte?

GISB regelt het voor je. Stel je voor: voortaan bij elke ruimte een professioneel display dat meteen duidelijk maakt of de ruimte bezet is, en wat de toekomstige beschikbaarheid is. En dankzij een automatische koppeling met jullie huidige agenda kost het jullie geen seconde extra werk. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies?

GISB denkt graag met je mee wat in jullie hotel of conferentiecentrum de beste AV oplossing is. Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan vooral onderstaande referenties.

 

Zijn sterkte is dat hij van een complexe situatie op AV gebied iets heel toegankelijks kan maken. Dit doet hij door ervoor te zorgen dat je met een druk op de knop bijvoorbeeld een presentatie kan geven. Hij luistert goed naar de behoefte van de klant en gaat door tot het voor iedereen naar wens is. Daarom beveel ik GISB aan bij mijn klanten omdat ik het dan met volste vertrouwen uit handen kan geven.

Marloes van Hulst
Smit Visual

Goede ervaringen met GISB, ze gebruiken goede producten en geven een passend advies. Fijne partij om mee samen te werken en bovenal een goede service.

Jeroen van Esch
MS Schippers

GISB Audiovisueel heeft ons geweldig geholpen: uitstekende service voor een concurrerende prijs!

Huib Hielkema
Hielkema & co advocaten te Amsterdam
Klantbeoordeling
Op basis van 24 reviews
9,2

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer