Conferentiecentra en hotels

Op zoek naar audiovisuele oplossingen

voor conferentiecentra en hotels?

Professionele presentatietechniek die klaar staat in enkele seconden? Een vergadering of videoconferentie houden zonder technisch gedoe?
Audiovisueel Specialist GISB levert AV oplossingen die voor iedere gebruiker supersimpel zijn en klaar staan met één druk op de knop. Ook zonder technische kennis.

GISB helpt conferentiecentra en hotels o.a. met de volgende AV oplossingen:

Presentatie- en vergadertechniek

GISB levert en installeert AV techniek voor de vergaderruimtes, zoals beamers, beeldschermen en microfoons. Of touchscreens, (digitale) whiteboards en draadloze presentatietools. Maar ook techniek om te livestreamen of een videoconferentie te houden.

GISB zorgt voor een vakkundige installatie, die supersimpel te gebruiken is voor al je gasten en bijna altijd klaar staat in een paar seconden. Dat is duurzame kwaliteit waar je jaren later nog steeds plezier van hebt.

Automatisch koppelen van ruimtes (AV-techniek gaat automatisch mee!)

Vergaderruimtes worden steeds vaker flexibel ingedeeld met schuifwanden. Voor die situaties zorgt GISB ervoor dat het geluid en beeld in koppelbare ruimtes automatisch omschakelt. De automatisering van het projectiescherm, dimmen van verlichting, inschakelen van microfoons etc. wordt eveneens meegenomen in de bediening.

Geluidsinstallaties en muziekcomputers

Een warm welkomstmuziekje voor je gasten in de lobby of je conferentiecentrum? Met de juiste muziek verbeter je de klantbeleving direct. Wij denken graag mee over een installatie die geschikt is voor uw toepassing.

Lees hier verder over geluidsinstallaties voor meer informatie of neem onderaan deze pagina vrijblijvend contact op.

Informatieschermen en narrowcasting.

Je gasten simpel en snel informeren? Alle activiteiten, openingsuren of het laatste nieuws met één druk op de knop? De gasten hartelijk welkom heten of de actuele aanbiedingen promoten?

Met de informatieschermen van GISB wordt het een fluitje van een cent. Het centrale beheer is extreem eenvoudig. Dus: ook te bedienen door medewerkers zónder enige technische kennis. We bieden verschillende typen displays, in allerlei vormen en maten. Zelfs een videowall behoort tot de mogelijkheden. We laten je graag inspirerende voorbeelden zien van hotels en conferentiecentra die je voorgingen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ruimtereserveringssystemen

Een strakke planning maken voor de reservering van je ruimtes? Geen onnodige tijd verkwisten aan technisch beheer en nooit meer een dubbel geboekte ruimte?

GISB regelt het voor je. Stel je voor: voortaan bij elke ruimte een professioneel display dat meteen duidelijk maakt of de ruimte bezet is, en wat de toekomstige beschikbaarheid is. En dankzij een automatische koppeling met jullie huidige agenda kost het jullie geen seconde extra werk. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies?

GISB denkt graag met je mee wat in jullie hotel of conferentiecentrum de beste AV oplossing is. Vul ons contactformulier in en we nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

De gemeente Landerd heeft GISB uitgekozen voor de plaatsing van videoconferencing systemen. Na een eerste gesprek was ons duidelijk dat we met een no nonsens bedrijf te maken hadden. De uitleg over de keuze mogelijkheden was oprecht eerlijk en duidelijk. De plaatsing van de apparatuur ging ook goed, duidelijke uitleg wat de bedoeling was en geluisterd naar mogelijke wensen. Na bijna een jaar was er even een onduidelijkheid in de bediening, deze is opgelost doordat GISB goed luisterde en aangaf waar de gebruikers even op moeten letten.

Fijn bedrijf om mee te werken. Dank jullie wel.

Arnold Jansen
Gemeente Landerd

Wij zijn ontzettend blij met ons narrowcasting systeem! Makkelijk in gebruik en een echte toevoeging voor ons kantoor. Als er problemen zijn, worden deze door GISB gelijk opgepakt en opgelost!

Lauren Woudstra
Biltz
Kundig advies, prettig contact en korte lijnen. Kortom, wij zijn tevreden.
Jan van der Windt
Vecom group
Klantbeoordeling
Op basis van 42 reviews
9,4

Nieuws

Trainingssessie 29-04-22
15 april 2022
Trainingssessie 29-04-22

Barco Clickshare Op 29 april om 10.00 geven we een gratis online training over het gebruik van Barco Clickshare.  In deze training nemen we de […]

De klant aan het woord; PGO Support!
31 maart 2022
De klant aan het woord; PGO Support!

Cathy Kool, facilitair manager PGO Support Een van de eerste klanten van GISB aan het woord vandaag. In 2017 hebben we in samenwerking met Totaal […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer