Narrowcasting templates

Narrowcasting templates

Wat klanten over ons zeggen

Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

 

Wij zijn ontzettend blij met ons narrowcasting systeem! Makkelijk in gebruik en een echte toevoeging voor ons kantoor. Als er problemen zijn, worden deze door GISB gelijk opgepakt en opgelost!

Lauren Woudstra
Biltz

Goede communicatie en prima service!

Kasper van Witzenburg
De Ridder THO

Toen Roel de demo op locatie liet zien, begon het pas écht te leven. De mogelijkheden met deze oplossing waren behoorlijk groot. En heel veel kan vooraf al getackeld worden, door het meedenken van beiden kanten, dat werkte heel erg goed! Het project is heel succesvol, netjes en clean verlopen.

Lees hier het complete verhaal waarin de klant aan het woord is!

Lees hier alles over de case bij Össur.

Peter Slijkhuis
Össur
Klantbeoordeling
Op basis van 61 reviews
9,6

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
3 februari 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.00 uur een gratis online training in het gebruikt van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer