Vergaderen bij Woonstichting 'Thuis

Verbeteren van bestaande ruimtes

De opdracht?

Bij woonstichting ‘thuis worden veel presentaties gegeven, ze hebben hiervoor verschillende ruimtes ingericht. Er was reeds presentatie apparatuur aanwezig, echter ondervond men veel problemen met de HDMI-aansluitingen. Vandaar dat de vraag aan GISB was om dit probleem op te lossen en om enkele ruimtes van nieuwe oplossingen te voorzien.

In de centrale presentatieruimte werd er gebruik gemaakt van draadloze HDMI-dongles om het beeld van de laptop op de displays weer te geven. Dit gaf echter veel storingen. Ook dit hebben we voor ze opgelost.

De klant?

Woonstichting ‘thuis is een verhuurder van sociale woningen in de regio Eindhoven. Ze leveren een actieve bijdrage aan een duurzame en toekomstbestendige samenleving waarin iedereen mee kan doen.

De oplossing?

Bestaande ruimtes

In acht bestaande vergaderruimtes hebben we HDMI-aansluitingen en een knoppaneel geplaatst. Op deze manier kon men wel een goed en betrouwbaar HMDI-signaal doorsturen. Door het knoppaneel te plaatsen kan je apparatuur heel eenvoudig bedienen.

Vergadercentrum

Op de Van Speijkstraat is een nieuwe vergaderlocatie gebouwd, deze moest nog ingericht worden. Wij hebben hier een beamer met projectiescherm geplaatst samen met een geluidsinstallatie. Ook hierbij hebben wij een knoppaneel geplaatst, iedereen kan deze installatie bedienen. Op dit knoppaneel zitten slechts vier knoppen: aan, uit, harder en zachter.

 

Centrale presentatieruimte

Voor de centrale ruimte hebben we ervoor gekozen om de bestaande apparatuur aan elkaar te koppelen, vanaf een centraal punt kan alles middels een knoppaneel bediend worden.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5