Audiovisuele inrichting voor de showrooms van Skechers

Skechers

De nieuwste sneakercollectie smooth presenteren

Vooral bekend om z’n comfortabele en stijlvolle sneakers. Dat is het merk Skechers. Het Benelux hoofdkantoor van dit Amerikaanse bedrijf vind je in Waalwijk. En dat is niet zomaar een kantoor, maar een superstrakke showroom, onderverdeeld in twaalf thematische presentatieruimtes. GISB verzorgde de gehele audiovisuele inrichting voor Skechers.

Een product als Skechers moet je gewoon beleven. Daarom richtte Zo!interieurprojecten alle ruimtes strak en tot in detail in. En vroegen ze GISB erbij als partner. Elke presentatieruimte heeft een eigen thema, van kids tot sport. Met een indrukwekkende wand met de nieuwste sneakercollectie. De ruimtes zelf geven al dat wow-effect, en onze audiovisueel specialisten mochten daar nog een schepje bovenop doen.

Meteen een warm welkom

In het hoofdkantoor ontvangt Skechers inkopers uit heel Nederland. Best belangrijke mensen dus. Om hen te overtuigen de nieuwste collectie in hun winkelschappen te plaatsen, moet alles natuurlijk smooth verlopen. Kom je de centrale hal binnen, dan krijg je meteen een warm welkom: fijne sfeerverlichting en de nieuwste corporate Skechers-video die afspeelt op de videowall. Met een perfecte geluidskwaliteit en minstens zo indrukwekkend beeld. De vier nieuwe displays vormen samen één groot scherm, dat Skechers ook kan inzetten voor het verwelkomen van bezoekers. Met het handige CMS is nieuwe content uploaden zo gebeurd. Een complete narrowcasting oplossing dus.

Presenteren met één druk op de knop

Loop je met de klant door naar één van de presentatieruimtes (showrooms) dan regelt de ruimtesensor dat de verlichting, audio en video automatisch worden ingeschakeld. Nette en fijne ruimtes, met minimale zichtbare techniek; dat was de eis en daar gingen we voor. Alles voor een strakke en draadloze presentatie.

Met één druk op de knop switcht Skechers eenvoudig tussen een video of de presentatie vanaf de laptop, dankzij het simpele systeem van Barco Clickshare. Een kwestie van het USB-C-apparaat in je laptop steken en je bent binnen enkele seconden automatisch verbonden met het scherm en de speakers in de ruimte. Niks kan die geslaagde sales-presentatie meer in de weg zitten.

Vol innovaties

De sneakers van Skechers zijn niet zomaar schoenen; ze zitten vol innovatieve technologieën. Dat zie je terug in de lichtgewicht materialen, dempingssystemen en geavanceerde zolen. Ook bij GISB houden we van innovatie, alleen dan net even anders. Maar dat comfort en toppres(en)taties ook bij ons voorop staan… dát is zeker!

Ook een presentatieruimte inrichten?

Loop jij soms vast in je presentaties? Struikel je over de kabels, werkt het geluid niet mee of denk je dat het allemaal wel wat eenvoudiger kan? Onze audiovisueel specialisten denken graag met je mee. Laat je gegevens achter of bel GISB via 040 – 304 60 06.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5