Whiteboardwand oplossingen met display voor Simac

Simac

Multifunctionele vergaderruimtes

De opdracht?

Vanuit Simac kregen we het verzoek om mee te denken op welke manier we hun bestaande vergaderruimtes het beste kunnen vernieuwen en professionaliseren. Er was behoefte aan een gebruiksvriendelijke oplossing om efficiënt te kunnen presenteren. Daarnaast was er het verzoek om een oplossing met whiteboards aan te bieden, dit vanwege de brainstormsessies die gehouden worden in deze ruimtes.

Uitstraling van de vergaderruimtes is voor Simac ook erg van belang, daarom diende de oplossing een echte eyecatcher te zijn.

De klant?

Simac is een gerenommeerd technologiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Ze leveren een breed scala aan generieke IT-diensten en focussen zich vooral op het ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren. Daarnaast ontwerpen, bouwen en leveren ze branche specifieke en oplossing gerelateerde oplossingen.

Simac is op verschillende plekken in het land gevestigd. Zo mochten wij voor de filialen Veldhoven, Baarn en Ede een oplossing aanbieden.

De oplossing?

Aangezien er behoefte was aan een oplossing om zowel te kunnen presenteren als brainstormen, hebben wij geadviseerd om displays in de whiteboards te integreren. Een whiteboardwand is een echte eyecatcher in iedere ruimte, dit strookte ook mooi met wens voor een mooie uitstraling van de vergaderruimtes. Men was erg enthousiast, vooral de mogelijkheid tot multitasking werd als groot voordeel beschouwd. Zo hebben wij van de 15 vergaderruimtes die wij mochten vernieuwen zo’n 10 mogen voorzien van een whiteboardwand. In de andere ruimtes hebben we displays geïnstalleerd voor het vergaderen en presenteren.

Gebruiksgemak

Omdat het gebruiksgemak en efficiëntie van belang was hebben wij in iedere vergaderruimte een knoppaneel gemonteerd. Op dit knoppaneel zitten slecht 4 knoppen, namelijk aan, uit, harder en zachter. Zo kan met slechts één druk op de knop gepresenteerd worden; het super gemakkelijk maken van techniek, hier staan wij van GISB voor! Daarnaast hebben wij de Barco Clickshare aangeboden, hierdoor kan er in iedere vergaderruimte draadloos gepresenteerd worden. Draadloos presenteren vanaf iedere laptop, tablet of smartphone met slecht één druk op de knop.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5