Een unieke audiovisuele ervaring in het Brover Experience center

Brover Experience center

Centraal en eenvoudig te bedienen techniek

De opdracht?

  • Zorg dat we met schermen alle toepassingen van onze bedrijfswageninrichting kunnen presenteren.
  • Realiseer een schaalbaar content management systeem.
  • Zorg ervoor dat alle techniek centraal en eenvoudig te bedienen was.

De klant?

Brover Experience center

Een unieke audiovisuele ervaring in het Experience Center van Brover bedrijfswageninrichting

Een Experience Center is dé plek waar je klanten alles kunt laten zien wat je als organisatie te bieden hebt. Bedrijven en ondernemers laten zich in het Experience Center van Brover inspireren door alle mogelijkheden op het gebied van bedrijfswageninrichting.

Hier is onder andere te zien hoe aluminiumkasten, liften, verlichting en andere tools op de meest efficiënte manier in bedrijfswagens worden ingericht door middel van workshops, presentaties en showmodellen. Met als doel: ervaren hoe de inrichtingsoplossingen van Brover de bedrijfsprocessen bevorderen.

De audiovisuele inrichting is voor deze bijzondere ervaring in het Experience Center uitermate belangrijk. Daarom vroeg Frank Verkuijlen, directeur van Brover, GISB de audiovisuele inrichting van Brover Experience Center te optimaliseren.

De oplossing?

Integreren van geluid, verlichting en video door het Extron domotica syteem

Om deze ervaring optimaal te ervaren heeft GISB audiovisueel de AV-installatie verzorgd voor Brover bedrijfswageninrichting.

GISB heeft verschillende informatiedisplays, touchscreens en vergaderopstellingen  geplaatst om de presentatie van producten nog beter en gemakkelijker te maken. In overleg met Frank Verkuijlen is er gekozen voor een extron domotica systeem. Dit systeem is eenvoudig schaalbaar en zeer geschikt voor interactieve opstellingen zoals bij dit Experience Center.

Het Extron domotica systeem maakt het mogelijk dat de gehele Experience Center te bedienen is vanaf een centraal touchscreen. Geluid, verlichting en video zijn hierdoor volledig met elkaar geïntegreerd. Wanneer in de ochtend het alarmsysteem wordt uitgeschakeld start automatisch alle techniek en verlichting.

Tevens is er de mogelijkheid om de volledige showroom te personaliseren. Met één druk op de knop is de volledige showroom in de huisstijl van een nieuwe klant.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 69 reviews
9,6