Novotel Eindhoven

Novotel Eindhoven

Bestaande vergaderruimtes koppelbaar en up to date

De opdracht?

Binnen het Novotel wordt veel gebruik gemaakt van de audiovisuele faciliteiten in de vergaderzalen. Deze techniek gaat met grote stappen voorruit, zowel in aansluitingen als in beeldkwaliteit. Ronald Slomp gaf aan GISB de opdracht om deze techniek weer up to date te brengen in de vergaderzalen van Novotel Eindhoven. Samen formuleerden we onderstaande doelstellingen;

  • Presentatie techniek eenvoudig en betrouwbaar maken voor de medewerkers én gasten.
  • Mogelijk maken van audio koppelingen tussen de ’te combineren’ zalen. Ofwel, wanneer zaal 1-2-3-4 met elkaar één zaal vormen moet het geluid in alle zalen te horen zijn

De klant?

Novotel Eindhoven is een franchisenemer binnen de AccorHotels groep, een perfecte locatie voor uw zakelijke meeting in en rondom Eindhoven. Novotel Eindhoven beschikt over een 9-tal vergaderruimtes welke door middel van schuifwanden te combineren zijn. Hierdoor is deze locatie eenvoudig aan te passen aan de wensen van de klant.

Ronald Slomp, general manager, nodigde ons uit om eens mee te kijken naar verbetering van de de audiovisuele middelen in de vergaderruimtes.

De oplossing?

Voor Novotel Eindhoven maakten we een plan en realiseerde we het volgende;

  • Eenvoudige bediening van alle presentatiemiddelen en de audio-installatie door middel van Extron control. Met één druk op de knop kan men presenteren.
  • Medewerkers kunnen nu zeer eenvoudig de techniek van zalen combineren via een centraal touchscreen. Audio van deze gecombineerde zalen wordt dan automatisch doorgeschakeld.
  • Men kan in alle zalen nu laptops en tablets op de projectoren aansluiten met zowel een HDMI als een VGA aansluiting. Ook het geluid van de presentatie wordt daarbij weergegeven. Voor de grotere Edison zalen maakte we hierbij gebruik van de ‘HDbase-T’ techniek. Hierdoor worden videosignalen storingsvrij bij de projectoren aangeboden.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5