Livestreamen bij het Ketelhuis in Amsterdam

Livestreaming vanuit een bioscoopzaal

bij het Ketelhuis in Amsterdam

Het Ketelhuis in Amsterdam, een geweldig mooi filmtheater in onze hoofdstad. Momenteel helaas gesloten vanwege de covid maatregelen. Maar ze zitten niet stil. Ze spraken hun wens om presentaties, filmbesprekingen en debatavonden te livestreamen op YouTube aan ons uit. Ze zochten een oplossing om dit met meerdere camera’s te registreren, hierbij vonden ze goede beeld- en geluidskwaliteit erg belangrijk.  

  

Extra verzoeken vanuit het Ketelhuis: 

  • Men wilde graag grafische onderdelen toevoegen aan de beelden. Zoals een logo of een background.  
  • Het moest mogelijk zijn om een camerabeeld en bijvoorbeeld PowerPoint presentatie te combineren in één beeld. Picture in picture mode. 
  • De sprekers aan de debat tafel moesten goed verstaanbaar zijn tijdens de meeting.   

  

Wij denken graag mee, hoe kan het Ketelhuis toch verbinding met het publiek behouden?
Een mooie setup werd door ons gepresenteerd, waarmee wij ze van alle gevraagde gemakken konden voorzien en brachten dit tot uitvoering.
Alle camera’s kunnen vanuit de regie bediend worden (remote) en de beelden kunnen worden gemixt in een beeldmixer. In de beeldmixer kunnen vier verschillende ‘stills’ worden toegevoegd. Dit kunnen logo’s of achtergrondbeelden zijn. 

  

Om er voor te zorgen dat alle sprekers goed verstaanbaar zijn leverden we een goede microfoon setup. Belangrijk detail hierbij is dat in de omgeving (Westergas terrein) veel studio’s zijn waarin draadloze microfoons gebruikt worden. Om storingen te voorkomen plaatsten we een goede richtantenne. Hiermee kunnen we de kwaliteit van het audiosignaal garanderen.   

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5