Clickshare conference voor Smink Group in Veghel en Kerkrade

Clickshare conference voor Smink Group in Veghel en Kerkrade

Draadloos videobellen

Werk jij het liefst met Zoom? Of liever met Teams, Google of Webex? Het maakt niet uit, al deze platforms bieden de mogelijkheid om op afstand te vergaderen met je collega’s of met klanten. En dat allemaal vanaf je eigen laptop. De zaken lopen dus gewoon door, waar je ook bent.

Via Drie-o automatisering uit Sint Oedenrode kwamen we bij Smink Group aan tafel. Ton Zegers (ICT) was op zoek naar een makkelijke manier om te kunnen videobellen vanuit de vergaderruimtes in Veghel en Kerkrade. Men gebruikt allerlei platforms, zoals Zoom, Teams, Google en Webex. De oplossing moest geschikt zijn voor al deze kanalen én het moest er ook nog eens top uit zien. Kabels zijn een no-go.

Mooie klus als je het ons vraagt, dit gaan wij regelen!

Wanneer je alle video platforms wilt gebruiken in een vergaderruimte, krijg automatisch te maken met een BYOD oplossing. BYOD staat voor Bring Your Own Device, wat logischerwijs betekent dat je je eigen laptop (of smartphone) gebruikt. Een videocall wordt in dat geval gestart vanaf je laptop. De laptop krijgt de beschikking over de microfoon, luidspreker en de camera in de betreffende ruimte.

En die kabels dan?
Deze oplossing kan bekabeld, maar bij Smink kozen we ervoor om dit draadloos uit te voeren met de Clickshare conference. Dit is een draadloze presentatietool waarmee je draadloos kunt presenteren én videobellen. Bij draadloos videobellen start je een call op je laptop, welke via de clickshare gebruik zal maken van de luidspreker, microfoon en camera in de ruimte.

Een fantastische tool als je het ons vraagt. Door middel van een USB dongle, die je gemakkelijk met je laptop verbindt, kun je draadloos beelden van je laptop naar een beamer of tv verzenden.

Als kers op de taart voegden we de clickshare samen met een met een camera oplossing inclusief plafondmicrofoon. Hiermee zorgden we ervoor dat iedereen goed verstaanbaar is in de call én dat alles er netjes uit ziet.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 69 reviews
9,6