Nieuws

7 januari 2022

Nieuwe showroom GISB

Na een aantal weken hard werken en (bijna letterlijk) stof happen is onze showroom klaar voor gebruik!

Het zal niemand ontgaan zijn maar de laatste maanden heeft het hybride werken door Corona een flinke boost gekregen en wordt er steeds meer vanuit huis gewerkt. Deze mix van thuis en kantoor heeft ervoor gezorgd dat de vergaderruimte op kantoor meer aandacht heeft gekregen om efficiënt en goed ingericht te worden voor o.a. videobellen en digitaal samenwerken.

Om onze klanten in het juiste advies te kunnen voorzien hebben we in onze showroom geprobeerd de meest voorkomende producten op te stellen voor een demonstratie. Voor wie zin en tijd heeft om onze geheel vernieuwde showroom te bezoeken, én eens te voelen… want daar is een touchscreen toch óók een beetje voor bedoeld, ben je welkom voor een demonstratie.

Wij zijn er trots op en willen dit enthousiasme graag met je te delen!

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer