Nieuws

17 februari 2020

Even voorstellen…

Mijn naam is Hidde de Vries en sinds kort ben ik in dienst bij GISB. Doordat GISB flink aan het groeien is was er behoefte een nieuwe collega. Daarom ben ik aangesteld als junior accountmanager, ik ga de komende tijd alle sales- en marketingactiviteiten (mede) op mij nemen.

GISB is een relatief kleine en jonge organisatie, dit sprak mij erg aan. Daarnaast was ik erg enthousiast over de sector waarin GISB actief is alsmede de oplossingen die aangeboden worden. Gelukkig was het enthousiasme er van allebei de kanten waardoor ik mij nu een medewerker van GISB mag noemen.

Ik kijk erg uit naar de komende tijd, waarin ondernemerschap, samenwerken en een klantgerichte instelling in mijn optiek de sleutelwoorden zullen zijn.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer