Nieuws

11 mei 2019

Gebruikt u Barco ClickShare

Twee handige tips die dit nog makkelijker maken!

Barco ClickShare is een heel goed intuïtief draadloos presentatiesysteem.  De ClickShare wordt steeds populairder onder vergaderaars, omdat geharrewar en gestoei met kabels niet meer aan de orde is. Een simpele technische mogelijkheid waarmee de samenwerking, productiviteit en workflow in vergaderruimtes geoptimaliseerd wordt.

Maakt u, als vergaderaar, ook gebruik van de Barco ClickShare? Dan volgt u normaliter altijd de volgende procedure:

  1. USB ClickShare dongle verbinden
  2. ClickShare applicatie starten op de ClickShare USB dongle
  3. Click & Share content
  4. Dit kan nóg makkelijker!

Tip 1: Sla stap 2 over met ClickShare Launcher

Bent u een Barco ClickShare gebruiker die stap 2 (de ClickShare applicatie opstarten) wel eens vergeet? Dit programma gaat u dan zeker helpen. Installeer éénmalig de ClickShare Launcher op uw laptop. Daardoor wordt USB ClickShare automatisch verbonden met het display of de projector. Zo kunt u voortaan stap 2 overslaan en sneller starten!

Tip 2: Gebruik ClickShare als tweede bureaublad met ClickShare Extension Pack

Naast het bovenstaande programma is er ook het ClickShare-uitbreidingspakket. Een pakket waar veel ClickShare gebruikers niet van op de hoogte zijn. Met dit uitbreidingspakket kunt u de ClickShare gebruiken als tweede bureaublad. Ideaal als u vaak presentaties geeft, want u ziet gewoon de presenter weergave op uw laptop terwijl het publiek enkel de presentatie op het display ziet.

Wilt u deze gebruiken? Download ze dan hieronder:

Veel succes!

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer