Nieuws

11 mei 2019

Gebruikt u Barco ClickShare

Twee handige tips die dit nog makkelijker maken!

Barco ClickShare is een heel goed intuïtief draadloos presentatiesysteem.  De ClickShare wordt steeds populairder onder vergaderaars, omdat geharrewar en gestoei met kabels niet meer aan de orde is. Een simpele technische mogelijkheid waarmee de samenwerking, productiviteit en workflow in vergaderruimtes geoptimaliseerd wordt.

Maakt u, als vergaderaar, ook gebruik van de Barco ClickShare? Dan volgt u normaliter altijd de volgende procedure:

  1. USB ClickShare dongle verbinden
  2. ClickShare applicatie starten op de ClickShare USB dongle
  3. Click & Share content
  4. Dit kan nóg makkelijker!

Tip 1: Sla stap 2 over met ClickShare Launcher

Bent u een Barco ClickShare gebruiker die stap 2 (de ClickShare applicatie opstarten) wel eens vergeet? Dit programma gaat u dan zeker helpen. Installeer éénmalig de ClickShare Launcher op uw laptop. Daardoor wordt USB ClickShare automatisch verbonden met het display of de projector. Zo kunt u voortaan stap 2 overslaan en sneller starten!

Tip 2: Gebruik ClickShare als tweede bureaublad met ClickShare Extension Pack

Naast het bovenstaande programma is er ook het ClickShare-uitbreidingspakket. Een pakket waar veel ClickShare gebruikers niet van op de hoogte zijn. Met dit uitbreidingspakket kunt u de ClickShare gebruiken als tweede bureaublad. Ideaal als u vaak presentaties geeft, want u ziet gewoon de presenter weergave op uw laptop terwijl het publiek enkel de presentatie op het display ziet.

Wilt u deze gebruiken? Download ze dan hieronder:

Veel succes!

Klantbeoordeling
Op basis van 15 reviews
9,7

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer