Mobiele oplossing hybride trainingen voor Aristo

Eenvoudig

online deelnemen aan training of webinar

De opdracht?

Dagelijks maken veel bedrijven en ondernemers gebruik van de flexwerkplekken, vergader-, trainings- en conferentieruimtes van Aristo Meeting Center. Door toedoen van het Coronavirus is de vraag om vanuit huis deel te nemen aan een training of vergadering enorm toegenomen. Om aan deze wensen te voldoen was Aristo op zoek naar een flexibele en compacte oplossing waarmee de training of vergadering live uitgezonden kan worden vanuit een van de ruimtes. De belangrijkste kenmerken van deze oplossing moesten zijn:

  • Eenvoudig in gebruik zodat iedereen er mee kan werken
  • De oplossing moet mobiel zijn
  • De oplossing moet met elk webinar/livestream/videoconferentie platform kunnen werken

De klant?

Aristo Meeting Center is een organisatie die compleet verzorgde vergaderruimtes en trainingsruimtes aanbiedt. Ze bieden een grote variatie aan ruimtes zoals flexwerkplekken, vergaderruimtes, trainingsruimtes en conferentiezalen. Aristo heeft vergaderruimtes op vier verschillende locaties door Nederland; Eindhoven, Amsterdam, Utrecht CS en Utrecht Lunetten. Aristo zorgt ervoor dat jouw focus blijft liggen op het geven van de presentatie. Ze zorgen dat alle zaken zoals catering, techniek en meubilair volledig verzorgd wordt.

De oplossing?

Nadat Rolf van Aristo met ons in contact is gekomen hebben we onze oplossing voor hybride trainingsruimtes aan ze laten zien. Deze oplossing is een camera met speaker op statief. We hebben bij deze oplossing geprobeerd om alles zo eenvoudig mogelijk te maken. Met één handeling staat het geheel op het statief en klaar voor gebruik. Je hoeft alleen nog maar de usb kabel aan te sluiten op je laptop en de tafelmicrofoon aan te sluiten. Vervolgens kan op de laptop gewoon gebruik gemaakt worden van het programma waarmee de gebruiker gewend is. De camera kan in iedere richting bewegen en zoomen zodat altijd het belangrijkste in beeld is. Met een afstandsbediening worden de bewegingen bestuurd. Rolf liet ons weten dat ze erg blij zijn met het gebruiksgemak en dat ze bij toenemende vraag weten bij wie ze moeten zijn.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 69 reviews
9,6