Nureva audio

Nureva audio

Microphone Mist™ technologie

Virtuele microfoons – Microphone Mist™ technologie

Nureva heeft een product ontwikkeld met een nieuwe technologie voor het opvangen van geluid. Met behulp van gepatenteerde softwaretechnieken worden in de ruimte maarliefst 8192 virtuele microfoons verdeeld. In tegenstelling tot veel traditionele microfoonsystemen zijn de sprekers in een ruimte met Microphone Mist™ technologie altijd zonder onderbrekingen verstaanbaar. Ook als ze naar een andere plek in de ruimte lopen. Daarnaast worden de storende achtergrondgeluiden van bijvoorbeeld luchtbehandelingssystemen en computerventilatoren gedempt.

De beste audio voor je videoconferentie ruimte

Nureva heeft de volledige focus op goede audiokwaliteit. Naast microfoons beschikt de HDL300 dan ook over luidsprekers waardoor iedereen in de ruimte ook de andere deelnemers perfect kan verstaan. Het enige onderdeel wat ontbreekt voor een volledige videoconferentie setup is een camera. Deze wordt er altijd extra bij geplaatst.

Eenvoudige installatie met weinig kabels

In de Nureva HDL300 zitten 12 fysieke omnidirectionele microfoons en twee speakers verwerkt in een soundbar behuizing. Deze soundbar wordt boven in de ruimte tegen de wand geplaatst. De HDL300 werkt altijd in combinatie met een basisstation. Dit basisstation wordt op een centraal punt, eventueel bij de vaste PC geplaatst. Het basisstation wordt met een usb kabel verbonden met de laptop of de vaste PC in de ruimte. De soundbar wordt enkel met een UTP kabel verbonden met het basisstation. Er is dus bij de soundbar geen extra stroomvoorziening nodig. Dit maakt de installatie van een Nureva systeem eenvoudiger en zorgt dus voor lagere installatiekosten.

Dual HDL300 setup

Voor de grotere ruimtes is het mogelijk om twee soundbars te plaatsen. Er komen dan twee HDL300’s tegen de zelfde wand in de ruimte. Deze worden allebei op het zelfde basisstation aangesloten. De soundbars werken automatisch samen en het aantal virtuele microfoons wordt uitgebreid naar 16384. Op deze manier wordt ook in een grote vergaderruimte een volledige microfoon dekking gerealiseerd.

Nureva Console

Nureva heeft een cloud-based software platform waarmee je alle Nureva installaties automatisch kunt managen. Zo kun je bijvoorbeeld zien of er updates beschikbaar zijn en heb je een overzicht over welke apparaten al up to date zijn. Je kunt ook kiezen wanneer je de updates uitvoert.

 

Wil je een gratis online demo van Nureva? Je kunt je hier aanmelden!

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5