Hybride trainingen

Videoconferentie

voor onderwijs en trainingen

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om de trainingen die worden gegeven in een ruimte te integreren in een videocall zoals Microsoft Teams? De ruimte zit vol met deelnemers maar er zijn ook deelnemers die de lessen online willen volgen. In dat geval heb je de juiste tools nodig om te zorgen dat de trainer goed zichtbaar en verstaanbaar is. Maar ook een luidspreker zodat de online deelnemers hoorbaar zijn in de ruimte. En vergeet het whiteboard niet, deze moet natuurlijk ook zichtbaar zijn voor de online deelnemers.  Hiervoor hebben we een mooie én betaalbare oplossing bedacht. Een videoconferentieset op statief.

Training geven op afstand

Met de oplossing op deze pagina zorgen we ervoor dat de trainer een extra microfoon, luidspreker en camera ter beschikking krijgt op zijn laptop of PC via een USB aansluiting. De microfoon pakt het geluid van de trainer op en zorgt dat hij vrij kan bewegen binnen 3 meter van de microfoon. De camera kan met een afstandsbediening worden bediend zodat de juiste onderdelen van de les continu zichtbaar zijn. Een groot verschil met een vaste camera is dat de trainer vrij kan staan en bewegen voor de camera. Dit geeft vaak een betere indruk op de deelnemers dan wanneer de trainer continue op een plek moet blijven (zitten). De trainer kan met de afstandsbediening eenvoudig schakelen tussen vooringestelde posities. Via de luidspreker zijn ook de online deelnemers goed hoorbaar in de klas wanneer vragen worden gesteld. Bij deze oplossing gebruik je dus een laptop of smartboard waarop de videoconferentie software geïnstalleerd staat. Dit kan eigenlijk alle software zijn die je maar kunt bedenken. Bijvoorbeeld Skype, Zoom, Go to meeting, Teams, Google Hangout. Etc. Bij het starten van de meeting, geef je in de meeting software aan dat je de camera, microfoon in het klaslokaal wil gebruiken. Doorgaans gaat dit automatisch. Daarna ben je klaar om te starten!

Een demo op locatie aanvragen?

Wil je deze set een keer proberen? Dat kan! We hebben een mobiele demo opstelling die je kunt testen. We komen er graag mee bij je langs. Neem hiervoor even contact met ons op voor een afspraak.

  Wat klanten over ons zeggen

  Als audiovisueel (AV) specialist hebben wij veel verschillende klanten voorzien van de juiste audiovisuele middelen. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees dan onderstaande referenties.

   

  GISB heeft bij ons een clickshare conference systeem geïnstalleerd. Het systeem doet precies wat beloofd is en we kunnen nu zeer eenvoudig online meetings houden.
  Het contact met iedereen binnen het GISB team verloopt prettig en er wordt met je meegedacht om tot de beste oplossing te komen.

  Nathalie van den Berkmortel
  Brands Services BV

  De gemeente Landerd heeft GISB uitgekozen voor de plaatsing van videoconferencing systemen. Na een eerste gesprek was ons duidelijk dat we met een no nonsens bedrijf te maken hadden. De uitleg over de keuze mogelijkheden was oprecht eerlijk en duidelijk. De plaatsing van de apparatuur ging ook goed, duidelijke uitleg wat de bedoeling was en geluisterd naar mogelijke wensen. Na bijna een jaar was er even een onduidelijkheid in de bediening, deze is opgelost doordat GISB goed luisterde en aangaf waar de gebruikers even op moeten letten.

  Fijn bedrijf om mee te werken. Dank jullie wel.

  Arnold Jansen
  Gemeente Landerd

  Goede ervaringen met GISB Audiovisueel. Mede door GISB kunnen onze klanten onze producten laten zien en ervaren in ons Experience Center!

  Brover Experience center
  Brover bedrijfswagens
  Klantbeoordeling
  Op basis van 53 reviews
  9,5

  Nieuws

  Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
  13 september 2022
  Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

  Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.00 uur een gratis online training in het gebruikt van onze producten. Zie het als een […]

  Nieuw: training op locatie!
  5 juli 2022
  Nieuw: training op locatie!

  Je kunt wel mooie apparatuur hebben, maar als deze niet gebruikt wordt is dat natuurlijk zonde. Net als jullie willen wij niets liever dan dat […]

  Veelgestelde vragen

  Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


  Lees meer

  Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


  Lees meer

  Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


  Lees meer