Van PowerPoint naar whiteboardpresentatie voor SIDN

SIDN

Presenteren en ook scrummen

De opdracht?

Realiseer een vergaderruimte waarin we kunnen presenteren én kunnen scrummen. We willen makkelijk aantekeningen kunnen maken bij een presentatie.

De klant?

Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) deelt expertise over domeinen, domeinnamen en internetgerelateerde onderwerpen en met zo’n 95 medewerkers regelen zij de registratie van .nl domeinnamen.

SIDN schakelde GISB, in samenwerking met Desque en Smit Visual, in om hun projectruimte in Arnhem te voorzien van een maatwerk inrichting.

In de projectruimte vinden allerlei scrum-vergaderingen plaats en werd er voorgaand veel gebruik gemaakt van een whiteboard op wieltjes. De wens van SIDN: een presentatiedisplay waarbij er ook gebruik gemaakt kan worden van een whiteboard. Tevens moest het ook geïntegreerd worden in de rest van het interieur.

Een presentatiedisplay geïntegreerd in een whiteboard

Om aan de wens van SIDN te voldoen bedacht GISB een mooi voorstel met een display geïntegreerd in een whiteboard. Zo kunnen ze overal schrijven rondom een presentatie en wordt de functionaliteit van een whiteboard en presentatie gecombineerd.

Eenvoudige bediening

In de tafel zijn de bediening van het display en alle aansluitingen netjes verwerkt. Een totaalpakket voor een stijlvol interieurdesign.

 

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5