Teams Rooms bij VADO Beheer BV in Eindhoven

Teams in een vergaderruimte, met een strak interieur

Een hybride vergadersysteem. Kunnen we dat ook zo inrichten op kantoor, zodat het past in ons interieur?
VADO Beheer BV, was op zoek naar een videoconference oplossing voor diverse vergaderruimten. Het doel was om online besprekingen optimaal te laten verlopen, zodat zowel fysiek aanwezigen als online deelnemers optimaal met elkaar kunnen communiceren. Goede zichtbaarheid en verstaanbaarheid zijn hier van groot belang, om de onderlinge contacten zo goed en makkelijk mogelijk te houden. Ook werd de wens om schermen volledig in te bouwen in de wanden meegenomen tijdens de realisatie.

We zijn gestart met een demo op locatie en samen kwamen we tot de conclusie dat een Teams Room de juiste oplossing zou zijn. Dit omdat ze bij VADO Beheer BV graag werken met videocalls en je met Teams Rooms te allen tijde de deelnemers kunt zien, ook op momenten dat je je beeld wilt delen. Want in contact zijn en verbinding hebben, dat vinden we belangrijk!

Prachtig afgewerkte inbouwschermen en werken met plezier

In verschillende ruimtes hebben wij microfoons, luidsprekers en camera’s gekoppeld, zodat iedereen goed zichtbaar en verstaanbaar is. Een fijne verbinding, dat verhoogt het werkplezier.
Om het passend te maken in het interieur van VADO Beheer BV, hebben wij de schermen volledig ingebouwd in de wanden. Door de stroompunten netjes onder de tafels weg te werken, zijn er ook geen kabels zichtbaar.
We mochten e.e.a. realiseren in samenwerking met Miba, Lemontree – Masters in ICT en Loft interieurs.

Vado

Alle voordelen op een rij

  • Snel en simpel in contact met elkaar, of je nu vanuit huis of vanuit kantoor werkt;
  • Vanuit de Teams Room kun je zowel geplande als ongeplande meetings starten. Ook kun je makkelijk deelnemers toevoegen als blijkt dat hun deelname gewenst is;
  • Camera, luidspreker en microfoon zijn optimaal afgestemd op de ruimte, zodat iedereen goed zichtbaar en verstaanbaar is. Geen gedoe dus met beeld en geluid dat telkens opnieuw moet worden ingesteld.
  • Is MS Teams hét platform dat binnen jouw bedrijf gebruikt wordt? Voor iedereen die al werkt met Teams is bediening van de console in de Teams Room herkenbaar en eenvoudig;
  • Ook zonder laptop kunnen collega’s deelnemen aan een meeting;
  • Je kunt zowel geplande als ongeplande meetings starten. Ook kun je makkelijk deelnemers toevoegen als blijkt dat hun deelname gewenst is;
  • Naast prachtig afgewerkte inbouwschermen aan de wanden ziet het er zelfs onder de tafels strak afgewerkt uit!

VADO

VADO

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5