Samenwerken bij MTA

MTA B.V.

Vergaderen en presenteren

De opdracht?

Wij zijn in de zomer 2019 door MTA benaderd om mee te denken in de audiovisuele oplossingen voor de vergaderruimtes en de congrestrap van hun nieuwe pand in Helmond.

Voor de vergaderruimtes was er behoefte aan whiteboards en presentatiemogelijkheden. Belangrijk daarbij was dat het gebruiksvriendelijk moest werken, en dat men graag met meerdere laptops tegelijk wilde kunnen presenteren op een beeldscherm.

Voor de congrestrap was de opdracht om een beamerinstallatie te plaatsen. Het was van belang dat er ook in een lichte ruimte een helder beeld tot stand gebracht kan worden. Ook was er behoefte aan een geluidsinstallatie met microfoons. Uiteraard hebben wij dat voorzien van een super eenvoudig bedieningspaneel.

De klant?

MTA is een innovatief high-tech mechatronica bedrijf gevestigd in Helmond. Ze creëren en produceren mechatronische machines en systemen. Onlangs hebben zij een nieuw pand betrokken in Helmond, een indrukwekkend mooi pand!

De oplossing?

Extron Showme

In de vergaderruimtes hebben wij voor het Extron Showme systeem gekozen als alternatief voor de Barco Clickshare. Dit systeem maakt het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk bedraad te kunnen presenteren. Door middel van de knop op de HDMI-kabel kan er heel snel tussen verschillende laptops afgewisseld worden. Om de bekabeling netjes in de tafels te verwerken plaatsten we in iedere ruimte een cable cubby met de showme kabels en stroom voor laptops.

Maatwerk whiteboards

Om te kunnen brainstormen en te tekenen hebben wij verschillende op maat gemaakte whiteboardwanden geplaatst. In één van deze wanden zit een display verwerkt, hierdoor is deze oplossing ook ideaal voor scrum sessies.

Daarnaast hebben we in de projectruimte een whiteboardschuifwand geplaatst. Dit zijn enkele whiteboard panelen die middels een rails aan het plafond en de vloer gemonteerd zitten, per project kan men het juiste whiteboard naar het midden schuiven.

Congrestrap

Bij de congrestrap plaatsten we een 8000 Ansilumen laser laserprojector en een nette geluidsinstallatie met microfoons. Dit alles uiteraard met een eenvoudige bediening, met letterlijk één druk op de knop staat alle apparatuur klaar en kan men presenteren.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5