Presenteren bij Francicushuis Den Bosch

Super eenvoudig presenteren in het Franciscushuis

Ringleiding, geluidsinstallatie en beamerinstallatie

De opdracht?

In samenwerking met Jeroen Maas van Maas elektro hebben wij een mooie opdracht uit mogen voeren in het Franciscushuis van het San Damiano klooster in Den Bosch. In deze zaal worden veel presentaties gegeven. Het verzoek was om de bediening zo simpel mogelijk te maken.

Er was behoefte aan een nieuwe beamerinstallatie alsmede een geluidsinstallatie met microfoon. In deze zaal komen ook veel ouderen met een gehoorapparaat, daarvoor was een ringleiding gewenst zodat alle muziek spraak verstaanbaar zouden zijn.

De klant?

Het San Damiano stadsklooster in Den Bosch is een klooster waarin gelovigen uit verschillende orden samen wonen. Zij leven ieder volgens hun eigen regels, maar toch onder één dak. Het klooster beschikt over diverse ruimtes die verhuurd worden voor vergaderingen en bijeenkomsten, voor groepen van 2 tot 80 personen.

De oplossing?

We hebben het Franciscushuis voorzien van een nieuwe beamer en projectiescherm. Daarnaast hebben we een nieuwe geluidsinstallatie geplaatst. Om het voor slechthorenden ook verstaanbaar te maken is er een ringleiding geplaatst. Michel Versteegh van het stadklooster looft GISB vooral vanwege de goede kwaliteit en het gebruiksgemak, écht iedereen kan met de nieuwe oplossing makkelijk presenteren.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5