Narrowcasting voor Simac

Simac

Content in eigen huisstijl

De opdracht?

We kregen van Simac het verzoek om hun interne communicatie te professionaliseren. De wens was om content d.m.v. displays verzorgd en overzichtelijk binnen de gehele organisatie kenbaar te maken.

De klant?

Simac is een gerenommeerd technologiebedrijf voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Ze leveren een breed scala aan generieke IT-diensten en focussen zich vooral op het ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren. Daarnaast ontwerpen, bouwen en leveren ze branche specifieke en oplossing gerelateerde oplossingen.

Simac is op verschillende plekken in het land gevestigd. Zo mochten wij voor alle filialen een oplossing aanbieden.

De oplossing?

Wij hebben voor deze opdracht het narrowcasting platform van Leftclick geïmplementeerd. Hierdoor is het mogelijk om vanaf over in de wereld content en berichten te plaatsen op alle displays in de vestigingen.

Verwelkomen bezoekers

Voor het welkomstscherm in de entree hebben we een koppeling gebouwd naar het agenda systeem van Simac. Zo worden de afspraken in de bezoekersagenda weergegeven op het scherm. Hierdoor worden alle gasten automatisch netjes welkom geheten op de afgesproken tijden.

In samenwerking met Erwin van de Schoot hebben we templates in de huisstijl van Simac ontworpen. Zo hebben we een oplossing kunnen creëren helemaal naar de smaak van de klant en die bovendien door de klant zelf heel gemakkelijk aan te passen is.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5