Knap staaltje vergaderen bij Verschuren Interieur BV

Vergaderen bij Verschuren Interieur BV

Draadloos presenteren

In samenwerking met Javelin ICT, hebben we op de nieuwe locatie van Verschuren Interieurbouw BV een mooi project gerealiseerd waarbij 5 vergaderruimtes zijn voorzien van een draadloze oplossing voor videoconferentie. 

Om de mogelijkheden van click-share en Teams room te kunnen laten zien, hebben we een demo op locatie gegeven in het indrukwekkende nieuwe pand aan de Boven Zijde in Eindhoven.
Waar was Verschuren precies naar op zoek? Samen met Erik van Delft en Toon Verschuren bespraken we de wensen:

AV oplossingen plaatsen in de verschillende vergaderruimtes, met daarin:

  1. Een betrouwbare oplossing voor vertegenwoordigers en architecten, om op een draadloze manier eenvoudig te kunnen presenteren in een vergaderruimte.
  2. Met meerdere personen in de vergaderruimte zichtbaar en verstaanbaar zijn in bijvoorbeeld een teams call/ vergaderingen van opdrachtgevers.

De uitdaging zat in het gegeven dat Verschuren werkt op een terminal server omgeving en de meeste gebruikers werken met vaste werkstations, i.p.v. laptops. Hoe gaan we ervoor zorgen dat iedere gebruiker toch kan presenteren?

Werkstation per vergaderruimte
Er is er gekozen voor een klein werkstation per vergaderruimte waarop elke gebruiker kan inloggen om zo de nodige tekeningen te kunnen openen.
Voor het draadloos presenteren hebben we gekozen voor de Barco Clickshare oplossing. Hiermee is het mogelijk de gebruikers draadloos te laten presenteren via het display, onafhankelijk van de wifi bron waarmee ze verbonden zijn.

Apparatuur in maatwerk meubilair
Verschuren sprak ook de wens uit om samen te werken met een AV partij die mee kon denken hoe de apparatuur verwerkt kon worden in het meubilair, wat natuurlijk het werk van Verschuren is. En dat was wel aan GISB besteed!
In de verschillende ruimtes hebben we vergaderoplossingen geplaatst die mooi zijn verwerkt in maatwerk meubilair.

Idiot proof
Om ervoor te zorgen dat de apparatuur zeer eenvoudige te bedienen is, hebben we per ruimte een knoppaneel geplaatst.
Met 1 druk op de knop gaat het scherm én de pc direct aan.

De samenwerking GISB- Javelin en Verschuren heeft mooi uitgepakt!

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5