Effectieve communicatie door audiovisuele techniek bij ENTER Group

ENTER Group

Vergaderruimte met een super eenvoudige techniek

De opdracht?

Richt onze vergaderruimtes zo in dat de techniek super eenvoudig werkt, waardoor wij ons professioneel kunnen presenteren aan klanten en sollicitanten.

De klant?

ENTER Group detacheert technische professionals voor complexe vraagstukken. Collega’s werken nauw samen waarbij vergader- en presentatieruimtes gebruikt worden voor overleg met collega’s, klanten en sollicitanten.

Voor de ENTER Group heeft GISB de vergader- en presentatieruimtes audiovisueel ingericht. We hebben tal van technische mogelijkheden toegepast binnen deze ruimtes, waaronder een narrowcasting systeem, livestream en diverse presentatie oplossingen.

Informatieschermen voor effectieve communicatie

GISB audiovisueel heeft ervoor gezorgd dat alle vergader- en presentatieruimtes binnen ENTER Group voorzien zijn van narrowcasting en laptop presentatiemogelijkheden.

Bovendien bevatten alle ruimtes eenvoudige bedieningspanelen waarmee de displays in- en uitgeschakeld kunnen worden, van bron gewisseld kan worden en het narrowcasting-systeem bediend kan worden.

Draadloos presenteren met Barco Clickshare

In enkele ruimtes wordt gebruik gemaakt van het Barco Clickshare systeem. Dit is het perfecte middel om draadloos te kunnen presenteren. Makkelijk, snel en stijlvol.

Een bijkomend voordeel is dat dit systeem platform onafhankelijk werkt. Het is dus zowel op Apple als Windows computers te gebruiken.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vind je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5