Online trainingen bij Stichting spoedeisende hulp bij kinderen

Online trainingen

bij Stichting spoedeisende hulp bij kinderen

Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen geeft levensreddende cursussen vanuit hun congrescentrum “De Poort van Riel”. Door covid kunnen er slechts een beperkt aantal personen aanwezig zijn op locatie en worden er zelfs trainingen geannuleerd. Ook komt het voor dat trainers van deze groepen niet naar de locatie kunnen komen. Om alles toch zo goed mogelijk door te laten lopen, wilden ze graag: 

  

  • Externe trainers remote laten spreken in hun trainingen, waarbij de deelnemers verdeeld zijn 
    over meerdere ruimtes.  
  • Gebruiksgemak voor hun trainers, bestaande apparatuur moet gemakkelijk te bedienen zijn. 

  

Ze wilden graag weten hoe ze dit konden realiseren. 

In de wereld van de spoedeisende kindergeneeskunde is probleemoplossend denken en handelen vereist. Laat hier nu net onze expertise liggen. Wij stroopten onze mouwen op voor deze Stichting en hebben het volgende mogen realiseren: 

De locatie bestaat uit 6 zalen. In elk van deze zalen plaatsten we een videoconference oplossing, zodat deze zalen nu onderling kunnen communiceren. Ook kunnen trainers vanuit hun eigen locatie training geven aan deelnemers in de zaal. In 5 zalen hebben we een mobiele oplossing geplaatst waarbij de camera, speaker en microfoon in één apparaat op het statief verwerkt zijn. In de grootste zaal hebben we een vaste opstelling geinstalleerd waarbij de microfoons in het plafond zijn gemonteerd zodat ook in een grote ruimte iedereen te verstaan is. De bediening van de Teamsroom werkt via een touchscreen welke gemonteerd is onder het presentatiescherm. De setup is tevens voorzien van een ClickShare waarmee draadloos gepresenteerd kan worden.

Andere cases

Dit deden we voor anderen

Hieronder vindt je een overzicht van onze cases. Interesse in één van onze oplossingen? Neem dan contact op met GISB.

Klantbeoordeling
Op basis van 24 reviews
9,2