Advocatuur

Een online zitting via Skype is in de advocatuur tegenwoordig de dagelijkse gang van zaken. Advocaten communiceren steeds vaker online met cliënten, rechtszaken vinden regelmatig op afstand plaats. Even wennen voor alle partijen. Wat is een vereiste? Een goede en veilige verbinding natuurlijk! GISB helpt je met je volgende professionaliseringsslag en biedt oplossingen op het gebied van videobellen in vergaderruimtes & rechtszalen en het geven van professionele webinars.

Videobellen tijdens rechtszaken, vanuit een rechtszaal of vergaderruimte

Rechtszaken afhandelen via videobellen is naar grote waarschijnlijkheid de toekomst. Naast fysieke zittingen, wordt er druk nagedacht over online verbeterslagen. Het realiseren van een overleg of zitting met meerdere personen in bijvoorbeeld de rechtbank, met de mogelijkheid om vanuit andere locaties in te bellen. Rechtszaken kunnen ook op afstand vlekkeloos verlopen, met duidelijke instructies en een goede verbinding.

GISB heeft voor het videobellen in jouw vergaderruimte verschillende oplossingen. Iedereen in de ruimte goed zichtbaar en verstaanbaar maken met de juiste microfoons en camera’s? Check! En natuurlijk zorgen we er ook voor dat het super makkelijk werkt met Teams, Zoom, Webex en Skype for Business. We bekijken per situatie welke oplossing het beste past. Op deze pagina lees je alles over onze videoconferentie oplossingen.

Liever een online demo?

Interessant, maar geen idee hoe dit in jouw situatie het beste aangepakt kan worden? Maak een afspraak voor vrijblijvend advies en een gratis demo. We laten zien hoe gemakkelijk dit te integreren is in jullie systeem.

Een professioneel webinar maken? GISB levert de juiste oplossing

Advocatuur online meeting

Wil je daarnaast zelf professionele online cursussen, lessen of trainingen livestreamen? Of productvideo’s of een webinar opnemen? Met de GISB mobiele webinar studio, kan iedere gebruiker heel gemakkelijk zelf opnames maken. Met zoveel eenvoud hoef je geen techneut te zijn… Op deze pagina lees je alles over onze webinar oplossingen.

Klantbeoordeling
Op basis van 15 reviews
9,7

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer