Nieuws

27 januari 2022

Trainingssessie 25-02-22

Onderwerp: CTouch touchscreens met Microsoft 365

Hoe kun je jouw touchscreen inzetten om maximaal digitaal samen te werken, met behulp van Microsoft 365?

Tijdens deze training neem ik je mee naar de mogelijkheden van Microsoft 365 en behandel onderdelen als drawboard, Microsoft whiteboard, PowerPoint, Word en Teams.

Deze training heeft al plaatsgevonden. Heb je hem gemist? Niets aan de hand, we hebben hem voor je opgenomen! Klik op deze link om de training te bekijken.

In het najaar zal deze training nog een keer ingepland gaan worden. Hou onze website in de gaten of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief, zodat je niets meer hoeft te missen!

Touchscreen

In de planning:

25-03-22

Trainingssessie: Leftclick tips en tricks
Aanmelden kan via deze link.

29-04-22

Trainingssessie: Barco Clickshare
Aanmelden kan via deze link.

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer