Nieuws

27 september 2020

Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken.

Stel je voor dat je Teams, Skype,  Zoom, Google of Webex niet enkel van achter je laptop wil gebruiken, maar ook vanuit een vergader- of presentatieruimte? Je wil dat meerdere personen in deze ruimte zichtbaar en verstaanbaar zijn in de call, en dat je natuurlijk ook alle deelnemers online kunt zien en horen. Daar heb je de juiste apparatuur voor nodig. In deze presentatie laat ik je het volgende zien:

  1. Welke videoconferentie oplossingen zijn er beschikbaar voor de verschillende ruimtes en platforms?
  2. Hoe worden deze oplossingen in een ruimte geplaatst?
  3. Hoe kan een eindgebruiker ze gebruiken?
  4. Wat zijn onze ervaringen

De presentatie kun je hier bekijken: GISB_VC_oplossingen

Demonstratie op locatie

Ben je nu op zoek naar zo’n oplossing? Neem dan even contact met ons op en vraag een demo aan. Dan komen we op locatie laten zien wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Klantbeoordeling
Op basis van 24 reviews
9,2

Nieuws

Webinar videoconferentie oplossingen
27 september 2020
Webinar videoconferentie oplossingen

Op 1 september gaven we een online presentatie over de verschillende videoconferentie oplossingen voor vergaderruimtes. Op deze pagina kun je de presentatie terug kijken. Stel […]

GISB is Barco Silver en CX partner!
27 augustus 2020
GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer