Nieuws

27 augustus 2020

GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet alleen draadloos presenteren maar ook draadloos verbinden met videoconferentie apparatuur. Wil je meer weten over dit product? Check dan deze pagina of neem even contact met ons op.

Ook zijn we Barco Silver partner. Wat zijn de voordelen voor jou? Omdat wij veel direct contact met Barco hebben kunnen we technische vraagstukken sneller oplossen. Wij volgen de trainingen vanuit Barco en zijn altijd up to date met de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben we zelf al veel ervaring met de producten van Barco waardoor we veel kennis in huis hebben. Voor technische vraagstukken over bijvoorbeeld netwerkintegratie of updates uitvoeren op afstand ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij ons gebruik te maken van ClickShare trade in acties. Kijk hier voor meer informatie over het trade-in programma.

Ben je benieuwd naar de ClickShare of de ClickShare Conference? Neem contact met ons op voor een demo bij ons of op locatie.

 

 

 

 

 

 

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer