Nieuws

27 augustus 2020

GISB is Barco Silver en CX partner!

Wij zijn officieel Barco CX partner en mogen de nieuwste ClickShare Conference CX lijn leveren! Met dit nieuwe product uit de ClickShare-reeks kun je niet alleen draadloos presenteren maar ook draadloos verbinden met videoconferentie apparatuur. Wil je meer weten over dit product? Check dan deze pagina of neem even contact met ons op.

Ook zijn we Barco Silver partner. Wat zijn de voordelen voor jou? Omdat wij veel direct contact met Barco hebben kunnen we technische vraagstukken sneller oplossen. Wij volgen de trainingen vanuit Barco en zijn altijd up to date met de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben we zelf al veel ervaring met de producten van Barco waardoor we veel kennis in huis hebben. Voor technische vraagstukken over bijvoorbeeld netwerkintegratie of updates uitvoeren op afstand ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij ons gebruik te maken van ClickShare trade in acties. Kijk hier voor meer informatie over het trade-in programma.

Ben je benieuwd naar de ClickShare of de ClickShare Conference? Neem contact met ons op voor een demo bij ons of op locatie.

 

 

 

 

 

 

Klantbeoordeling
Op basis van 35 reviews
9,2

Nieuws

Trainingssessie 28-01-22
11 januari 2022
Trainingssessie 28-01-22

Onderwerp: Teams Rooms Een absolute aanrader als je net even meer wilt weten over de mogelijkheden van een Teams Rooms.Tijdens deze sessie komt alles aan […]

Nieuwe showroom GISB
7 januari 2022
Nieuwe showroom GISB

Na een aantal weken hard werken en (bijna letterlijk) stof happen is onze showroom klaar voor gebruik! Het zal niemand ontgaan zijn maar de laatste […]

Veelgestelde vragen

Niet alle tablets hebben de mogelijkheid om via een kabel aangesloten te worden op een extern beeldscherm of tv. Om te weten of u uw tablet kunt aansluiten op een tv moeten we eerst weten welke mogelijkheden de tablet heeft. Daarom maken we onderscheid tussen de meest gebruikte tablets.


Lees meer

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer

De betekenis van narrowcasting? Narrowcasting is een moderne manier om informatie en reclame uitingen te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie voor uw eigen personeel zijn of voor bezoekers. Narrowcasting klinkt misschien onbekend, maar u heeft er waarschijnlijk al dagelijks mee te maken.


Lees meer