Nieuws

3 juni 2020

10x inspiratie voor je vergaderruimte

Ben je op zoek naar inspiratie voor de inrichting van een moderne vergaderruimte? Wij komen op veel mooie plekken en richten die natuurlijk ook in met passende audiovisuele middelen. Van strakke whiteboardwanden tot boardrooms met loungebanken; er zijn enorm veel mogelijkheden. We delen deze mooie plaatjes graag met jullie. Dit zijn 10 locaties die we in het verleden gerealiseerd hebben. Let op, veel foto’s, weinig tekst!

Onze whiteboardwand met display maakt deze vergaderruimte helemaal af! Kijk voor meer foto’s van dit project hier.

Moderne vergaderruimte met glaswand vormt een geheel met de rest van het interieur. Kijk voor meer foto’s van dit project hier.

De perfecte combinatie tussen vergaderen en scrummen. Kijk voor meer foto’s van dit project hier.

Kleinere vergaderruimte optimaal ingedeeld.

Multifunctionele open vergaderruimte en narrowcasting display aan een statafel. Kijk voor meer foto’s van dit project hier.

Kleine toegankelijke vergaderruimte of huddleroom in het midden van alle werkplekken.

Ruime vergaderruimte met videoconferentie setup. Kijk voor meer foto’s van dit project hier.

Lichte vergaderruimte met whiteboardwand als projectievlak. Kijk voor meer foto’s van dit project hier.

Altijd goed voorbereid op het aantal bezoekers met deze koppelbare vergaderruimtes. Kijk voor meer foto’s van dit project hier.

Huiselijk ingerichte vergaderruimte met mobiele touchscreen oplossing.

 

 

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer