Nieuws

14 mei 2020

Teams Rooms

Microsoft Teams Rooms zorgt ervoor dat je Teams in je vergaderruimte kunt gebruiken. De combinatie van Teams Rooms software en de videconferentieapparatuur zorgen ervoor dat je kunt videobellen in HD beeld en geluidskwaliteit. Je start een Teams Rooms meeting letterlijk met één druk op de knop en ook wordt presenteren in een meeting een fluitje van een cent. Een must voor elke organisatie waar vergaderd wordt met Teams.

Integreer Teams Rooms in jouw vergaderruimte

Met de juiste apparatuur maken wij van elke vergaderruimte een Teams room. Gebruikers kunnen in de Teams room dan zowel offline als online vergaderen en natuurlijk de combinatie daarvan. Best of both worlds dus!
Met een beeldscherm of beamer, de juiste camera, microfoons en luidsprekers zorgen we ervoor dat iedereen zichtbaar en verstaanbaar is in de Teams meeting. Hiervoor hebben we verschillende apparatuursets beschikbaar zodat we voor elke ruimte de juiste oplossing kunnen bieden.

Teams rooms bedieningstouchscreen, de TAP!

Het hart van een Teams room is het touchpanel wat doorgaans op de vergadertafel wordt geplaatst. Wij gebruiken hiervoor de Logitech TAP. Hierop vind je alle functies van de meeting. Met letterlijk één druk op de knop kun je deelnemen aan een geplande meeting. Verder kun je adhoc een call starten, extra deelnemers uitnodigen, het volume regelen en een presentatie starten.

Wat kan GISB voor jouw organisatie betekenen

We hebben inmiddels goede ervaring met teams rooms systemen. We adviseren je voor de juiste apparatuur. Samen met de IT afdeling zorgen we ervoor dat de teams room wordt geïntegreerd in de IT omgeving van jouw organisatie. We leveren en installeren de apparatuur voor je zodat je er geen omkijken naar hebt. En natuurlijk zorgen we voor een duidelijke instructie zodat jij én je collega’s er zorgeloos gebruik van kunnen maken.

Teams rooms een keer proberen?

Wil je de Logitech TAP met een teams room een keer proberen? Dat kan! We hebben een mobiele demo setup die je gratis kunt testen, we komen er graag mee bij je langs. Neem even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Naast de Logitech TAP hebben we natuurlijk ook nog andere oplossingen voor videobellen in  vergaderruimtes. Kijk op deze pagina voor het overzicht van onze oplossingen.

 

Klantbeoordeling
Op basis van 72 reviews
9,5

Nieuws

Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!
30 augustus 2023
Iedere laatste vrijdag van de maand: Training!

Elke laatste vrijdag van de maand geven we om 10.30 uur een gratis online training in het gebruik van onze producten. Zie het als een […]

Licenties Teams Rooms
21 december 2022
Licenties Teams Rooms

Microsoft voert wijzigingen door in de licentiestructuur van Teams Rooms. De huidige Standard & Premium licenties maken plaats voor Basic en Pro. De mogelijkheden per […]

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig werken we steeds vaker online samen. Het wordt steeds normaler om met veel nieuwe mensen met verschillende skills contact te hebben. Het is veel makkelijker om een online meeting te plannen dan elkaar fysiek op te zoeken. Om die reden zien we steeds meer vergaderruimtes ingericht met Collaboration tools en videoconferentie oplossingen. De laatste tijd wint de kleinere ruimte met deze apparatuur aan populariteit; de zogenaamde huddle room.


Lees meer

Het aansluiten van uw laptop op een tv kan op twee manieren: verbinden met een kabel of draadloos verbinden.


Lees meer

Webinar betekenis: een samenvoeging van “web” en “seminar”. Het is een workshop, lezing, college of iets anders van informatieve aard waar alleen online publiek bij aanwezig is. Een webinar kan vooraf opgenomen zijn, maar meestal wordt deze live uitgezonden.


Lees meer